mmbemasagristotechnischteam23.jpg

EVENEMENTEN  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Agristo Technisch Team van het Jaar 2023

Eind maart organiseerde BEMAS het symposium en de awardshow voor de uitreiking van Technisch Team van het Jaar. Tijdens het symposium in de namiddag kon het publiek elke case ontdekken. Het avondprogramma ging van start met een inspirerende keynote van Servaas Bingé, huisarts en oprichter van leadlife. Hij sprak over een optimaal onderhoud van je belangrijkste assets: je lichaam en geest. Daarna verkoos de professionele jury Agristo tot Technisch Team van het Jaar. De stem van het publiek ging naar A&S Energie.

engmtndusseldorfeditie2023.jpg

EVENEMENTEN  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
EcoMetals, decarbonisatie en circulaire economie op ‘The Bright World of Metals’

Van 12 tot en met 16 juni 2023 is Düsseldorf met de technologiebeurzen GIFA, METEC, THERMPROCESS en NEWCAST hét centrum voor de internationale gieterij- en metallurgiebranches. Om de vier jaar brengt ‘The Bright World of Metals’ ondernemers en managers uit de internationale staal- en aluminiumindustrie, gieterijen en metaalverwerking onder het dak van Messe Düsseldorf bijeen. Dit jaar zijn vooral de energie-intensieve branches aan zet.

22032301ind072.jpg

EVENEMENTEN  
Maintenance Magazine 159 – maart 2023
Ontdek op Maintenance hoe uw assets in topconditie blijven

De volatiliteit van de energie- en grondstofprijzen hebben nog maar eens bewezen waarom u een goed inzicht nodig hebt in uw volledige machinepark. Op 22 en 23 maart ontdekt u in Antwerp Expo tijdens Maintenance wat de volgende stappen zijn die u kan zetten om energiebesparingen op te sporen, de productiviteit te verhogen en bovenal die gevreesde ongeplande stilstanden te reduceren. Met innovaties bij de vleet, interessante Masterclasses om uw kennis bij te spijkeren, tal van demo’s … Kortom, een niet te missen event.


easyfairs maintenance rectangle feb/maart 2024
atf02.jpg

EVENEMENTEN  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
Focus op duurzaam waterbeheer in verschillende sectoren

Na de waterbom van vorige zomer, kreunde België en bij uitbreiding heel Europa de voorbije maanden onder een verzengende hitte en nijpende droogte. Welke kant het ook op gaat, vast staat dat water ons beroert. Tijdens de zeventiende editie van Aquarama Trade Fair, die op 20 oktober plaatsvindt in de Brabanthal in Leuven, tonen watertechnologiebedrijven, onderzoekers en pioniers hoe zowel de industrie als de bouw aan een duurzaam waterbeheer kunnen bijdragen.

12536155dann.jpg

EVENEMENTEN  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
Asset Performance: maintenance de dag na morgen

Eind oktober stond het Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen volledig in het teken van nieuwe 4.0-technologieën die onderhoud naar het volgende niveau kunnen brengen. De Asset Performance 4.0 congres bood bezoekers, reëel en virtueel, de kans om te ontdekken welke mogelijkheden de vierde industriële revolutie aanreikt op het gebied van onderhoud, betrouwbaarheid en conditiebewaking. Het hoogtepunt van deze driedaagse vormde de Asset Performance Awards, waar interessante sprekers hun visie op de sector gaven, maar waar u ook kon ontdekken welke toegevoegde waarde dit alles in de praktijk kan brengen. Want de finalisten die hebben digitalisering al omarmd.

1_34.jpg

EVENEMENTEN  
Maintenance Magazine 153 – september 2021
Klaar om uw assets beter te beheren?

De eerste editie werd noodgedwongen een volledig virtuele, maar nu kiest organisator BEMAS voor een hybride vorm van zijn Asset Performance 4.0 congres en beurs. Deelnemers hebben de keuze om van 26 tot en met 28 oktober live een kijkje te gaan nemen in het Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen of het event vanachter hun pc te volgen. Wat ze ook kiezen, ze zullen getrakteerd worden op de belangrijkste ontwikkelingen in de markt om assets efficiënt te beheren en onderhouden.


Dassy rectangle februari 2024