uaslinkedin1211a.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 156 – mei 2022
Vijf redenen die van SDT340 en UAS3 de meest innovatieve oplossing voor predictief onderhoud maken

SDT Ultrasound Solutions biedt oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke toepassing, zonder de gebruiker te misleiden. Ze stellen de gebruiker in staat de gezondheid van zijn apparatuur beter te begrijpen, te anticiperen op storingen en de betrouwbaarheid ervan te optimaliseren.

mixproduits.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 156 – mei 2022
Totale bescherming met Teledyne Gas & Flame Detection

Vlam- en gasdetectie zijn belangrijke pijlers om het veiligheidsniveau in de industrie op peil te houden. Vandaag is een correcte inplanting van deze preventieve beveiliging echt specialistenwerk geworden. Teledyne Gas & Flame Detection profileert zich daarbij als een partner die zowel vlamdetectie als stationaire en draagbare gasdetectiesystemen kan aanbieden.

flendermgh.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
Tandwielkasten en service van topkwaliteit?

Koppelingen en tandwielkasten? Daarvoor is Flender al decennialang een van de wereldspelers. Opdat de kwaliteit van zijn tandwielkasten ook na de inbedrijfstelling verzekerd blijft, doet Flender een beroep op MGH voor alle onderhoud in België en Luxemburg. Recent vernieuwde Flender het certificaat van deze servicepartner. Waarom zou ook u voor deze tandem kiezen? En welke nieuwigheden lanceert Flender nog meer?

afbeelding1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
SDT presenteert Vigilant

Vigilant is een acht-kanaals, online oplossing voor conditiebewaking die de veelzijdigheid van ultrasone diagnostiek combineert met trillingsanalyse. Vier extra kanalen leggen meer conventionele informatie vast, zoals temperatuur, motortoerental en andere procesgegevens.

hesbayefrostaveclogo.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
Perslucht van de hoogste kwaliteit

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor al uw behoeften op het gebied van perslucht? AF Belgium is uw partner bij uitstek. Kom ons tijdens de beurs Maintenance een bezoek brengen op stand B1290. Onze experts zullen er uw behoeften bekijken en u een oplossing op maat aanbieden die ongetwijfeld aan uw eisen voldoet. Naast componenten, bieden wij persluchtvoorziening van hoge kwaliteit aan voor de beste ‘total cost of ownership’.

fotopublireportage.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
Securing your continuity

Minder downtime en meer rendement. Uw operationele kosten verlagen en uw veiligheid verhogen. Productieprocessen optimaliseren en investeren in innovatie en duurzaamheid.

moteurecevelavariateurintegre_1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
Nul onderhoud, utopie of realiteit?

In de vorige nummers van Maintenance Magazine, hebben we het met Marelli gehad over de markteisen voor ventilatoren en de alternatieven ter vervanging van de bestaande ventilatoren. In dit nummer richten we ons vooral op het onderhoud van Evel HVLS luchtverdelers. En of het mogelijk is dit te herleiden tot een minimum, een minimum minimorum of zelfs tot ‘nul’?

5d52b699813c0052ba1c91d0fieldtechnician.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
360° zicht op je assets en hun gezondheid

Gomocha staat voor go mobile change. Het vat meteen de ambitie van het bedrijf samen om klanten te ondersteunen bij het digitaliseren van field services. Met zijn FMP360 platform hoeven gebruikers niet over programmeerskills te beschikken om zicht te krijgen op hun assets, hun prestaties en wanneer onderhoudstaken nodig zijn. Een oplossing die bedrijven in staat stelt om klein te beginnen en op te schalen op hun eigen tempo.

610023besafety54midblaredact02.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
Veilige schoenen op de werkvloer

Veiligheidsschoenen zijn belangrijk op de werkvloer. We mochten de schoen Haix Black Eagle Safety 54 Mid uittesten. De schoen heeft alvast een hoog draagcomfort.

mm154vanmeeuwenprestaties.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
Met biologisch afbreekbare smeermiddelen werken aan een duurzame industrie

Sinds kort gaat Van Meeuwen Lubrication op de Nederlandse en Vlaamse markt in zee met de Zwitserse smeermiddelenspecialist PANOLIN. In het kader van hun duurzame visie geloven beide familiebedrijven sterk in high performance biologisch afbreekbare smeermiddelen. Door deze samenwerking kan het bedrijf uit het Nederlandse Weesp tal van nieuwe markten aanboren.

bwtaqathermmpbuizen.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
Kwaliteit van het CV-water garanderen

De waterkwaliteit in een cv-installatie is van doorslaggevend belang voor een goede werking. Bevat dit water te veel kalk, dan zal er zich aanslag vormen, wat tot rendementsverlies en verstoppingen kan leiden. Ook het zoutgehalte, uitgedrukt in geleidbaarheid, is een miskend aspect. Hoe hoger de geleidbaarheid, hoe sneller corrosieprocessen zullen plaatsvinden. Men gebruikt dus best niet zomaar water van de kraan om een installatie te vullen. Een voorafgaande behandeling is noodzakelijk. Waterbehandelingspecialist BWT heeft daarvoor een oplossing: een mobiel toestel voor omgekeerde osmose.

eyecatcher_1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 153 – september 2021
Asaarding voor ‘True Inverter-Ready’ motoren

Door stijgende energiekosten neemt het gebruik van frequentieregelaars (VFD’s) toe. Het regelen van de snelheid en het draaimoment van de motor zorgen immers voor een groene energiebesparing. Een kostenbesparende investering dus. Maar om echt ‘groen’ te zijn, moet een technologie ook duurzaam zijn. De spanning die door VFD’s op motorassen wordt opgewekt, kan motorlagers beschadigen, de levensduur van de motor verkorten en de betrouwbaarheid van het systeem verminderen. Om dure reparaties te voorkomen is een kosteneffectieve as-aardingsmethode van essentieel belang.