lopendebandflessen2.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 163 – maart 2024
Voedselveilig smeertechnisch onderhoud van machines en onderdelen

Net als in elke andere industrie worden in de voedingsmiddelen-industrie smeermiddelen gebruikt. Anders dan in elke andere industrie speelt hier de essentiële vraag: zijn ze voedselveilig?

imagearticlesdtn167.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 163 – maart 2024
CRYSOUND Akoestische Imager: persluchtlekdetectie en meer

Akoestische beeldcamera’s, zoals de CRYSOUND, gaan veel verder dan de eenvoudige detectie van persluchtlekken. Ze breiden hun mogelijkheden uit naar verschillende industriële gassen om de uitdagingen van operationele efficiëntie en milieuverantwoordelijkheid aan te gaan.

azplugvalvefsnefengineeringnetzondertekst.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 163 – maart 2024
Terugdringen ongecontroleerde emissies van vluchtige organische stoffen

AZ Armaturen stelt ISO-FSN-EF voor, ’s werelds eerste plugafsluiter die de hoogste certificatieklasse (AH) haalde volgens de ISO 1 5848-1. Dat betekent dat deze plugafsluiter zelfs met helium als testmedium maximale dichtheid biedt, zelfs zonder opnieuw af te stellen.


Aquarama trade fair 2024 rectangle
crysoundarticleimage1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 162 – december 2023
Een revolutie in industriële inspecties met de CRYSOUND Akoestische Imager

Bij industriële inspecties zijn precisie, aanpassingsvermogen en wendbaarheid factoren die altijd samen moeten worden overwogen. Daarom heeft SDT Ultrasound Solutions een nieuwe toevoeging aan zijn productassortiment geïntroduceerd, met een breed scala aan functies die perfect aan deze behoeften voldoen. De CRYSOUND Akoestische Imager is een apparaat dat de manier verandert waarop we persluchtlekken, gaslekken, gedeeltelijke ontladingen opsporen en cruciale assets onderhouden in veeleisende industriële omgevingen.

manwithoptime.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 162 – december 2023
Eenvoudige oplossing om je pompen draaiende te houden

De draadloze conditiebewakingsoplossing OPTIME van Schaeffler heeft het Italiaanse MEMC Electronic Materials jaarlijks ongeveer 78.000 euro bespaard. Hoe? Door ongeplande stilstand van de kritische vacuümzuigerpompen te voorkomen. De eenvoudig schaalbare conditiebewakingsoplossing, met de mogelijkheid voor vroegtijdige detectie van storingen, heeft zich dus meer dan bewezen.

fcn2113.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 162 – december 2023
Industriële elektronica snel en efficiënt herstellen

Dinsdagavond, 17.15 u. Een drive valt uit en brengt heel uw productielijn tot stilstand. U contacteert de leverancier die een ombouw voorstelt. Een oplossing die geld kost, maar vooral veel te lang zou duren. U zoekt iemand die u snel uit de nood kan helpen. Uw volgende telefoontje gaat dan ook naar ABC Industrial Parts, al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in service op industriële elektronica. Ze hebben een grote voorraad aan ‘obsolete’ onderdelen op stock, maar ze herstellen ook industriële elektronica tot op componentniveau.

enmmfostplusverpakking.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 161 – september 2023
PMD-sorteerinstructies voor medische sector verfijnd en verduidelijkt

Sorteren in de medische sector is nogal complex, omdat deze omgeving nu eenmaal anders functioneert dan klassieke sectoren. Soms is het ook moeilijk om te weten wat bij het PMD mag en wat niet. En gaat het over huishoudelijk verpakkingsafval of medisch afval? Om het voor het medisch en facilitair personeel eenvoudiger te maken, pakt Fost Plus uit met concrete PMD-sorteerregels. Deze worden reeds met succes toegepast in onder meer UZ Leuven.

imagelubexpertunesolutionultrasonorepourunelubrificationprecisedesroulements.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 161 – september 2023
LUBExpert: een ultrasone oplossing voor nauwkeurige lagersmering

In industriële omgevingen vormen lagerschades als gevolg van slechte smering een groot probleem, waarbij minder dan 40% de verwachte levensduur haalt. Overmatige of onvoldoende smering is een van de hoofdoorzaken van deze storingen.

beeldbijartikelmaintenanceexcellenceistock1366662946_1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Van ‘not invented here’ naar draagvlak creëren

Door groei, verhuizing of overname ontstaan soms nieuwe vestigingen in nieuwe landen. Dit impliceert dat het goed gaat met het bedrijf, maar het zorgt ook voor een enorme uitdaging. Hoe laat je al deze fabrieken, met verschillen in processen, talen, culturen, time zones en IT systemen, allemaal op excellente wijze presteren? En bestaat er überhaupt één excellente aanpak die overal kan worden doorgevoerd?

equans1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Uit data wordt meerwaarde geboren

Ruim driekwart van de Belgische kmo’s doet niets met de data die doorheen hun processen en activiteiten verzameld worden. Nochtans schuilt er in de verzamelde gegevens vaak een enorm potentieel om processen te optimaliseren, kostbaar personeel efficiënter in te zetten en zo dus ook, ondanks de krapte op de (technische) arbeidsmarkt, te blijven groeien. Alleen … om dat potentieel te ontsluiten, zijn inzicht en interpretatie nodig. Precies wat Equans met het databeheerplatform QUANTES wil bieden.

actomaopendeur232.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Vijftien jaar Actoma gevierd met interessante promo’s

In juni is het alweer vijftien jaar geleden dat de ervaring van zaakvoerder Guido Buskens en zijn team gebundeld werd in Actoma. Een one-stop-shop voor alles wat met machines te maken heeft, waarin kennis van zaken, flexibiliteit en actief meedenken centraal staan. Reden genoeg om te vieren dus. U mag zich daarom de komende weken aan interessante promo’s verwachten in de MROshop® by Actoma, zowel in de fysieke winkel in Dilsen-Stokkem als in de webshop.

20230210095116.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 159 – maart 2023
Digitale webshop voor al uw onderhoudsnoden

Service staat al jaren hoog in het vaandel bij Actoma. Sinds begin dit jaar is daar nog een extra dimensie aan toegevoegd. Met de opening van een MROshop®, fysiek en online, wil het bedrijf voortaan zijn klanten verder ondersteunen met alles wat ze nodig hebben om hun productie draaiende te houden.