beeldbijartikelmaintenanceexcellenceistock1366662946_1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Van ‘not invented here’ naar draagvlak creëren

Door groei, verhuizing of overname ontstaan soms nieuwe vestigingen in nieuwe landen. Dit impliceert dat het goed gaat met het bedrijf, maar het zorgt ook voor een enorme uitdaging. Hoe laat je al deze fabrieken, met verschillen in processen, talen, culturen, time zones en IT systemen, allemaal op excellente wijze presteren? En bestaat er überhaupt één excellente aanpak die overal kan worden doorgevoerd?

equans1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Uit data wordt meerwaarde geboren

Ruim driekwart van de Belgische kmo’s doet niets met de data die doorheen hun processen en activiteiten verzameld worden. Nochtans schuilt er in de verzamelde gegevens vaak een enorm potentieel om processen te optimaliseren, kostbaar personeel efficiënter in te zetten en zo dus ook, ondanks de krapte op de (technische) arbeidsmarkt, te blijven groeien. Alleen … om dat potentieel te ontsluiten, zijn inzicht en interpretatie nodig. Precies wat Equans met het databeheerplatform QUANTES wil bieden.

actomaopendeur232.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 160 – mei 2023
Vijftien jaar Actoma gevierd met interessante promo’s

In juni is het alweer vijftien jaar geleden dat de ervaring van zaakvoerder Guido Buskens en zijn team gebundeld werd in Actoma. Een one-stop-shop voor alles wat met machines te maken heeft, waarin kennis van zaken, flexibiliteit en actief meedenken centraal staan. Reden genoeg om te vieren dus. U mag zich daarom de komende weken aan interessante promo’s verwachten in de MROshop® by Actoma, zowel in de fysieke winkel in Dilsen-Stokkem als in de webshop.

20230210095116.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 159 – maart 2023
Digitale webshop voor al uw onderhoudsnoden

Service staat al jaren hoog in het vaandel bij Actoma. Sinds begin dit jaar is daar nog een extra dimensie aan toegevoegd. Met de opening van een MROshop®, fysiek en online, wil het bedrijf voortaan zijn klanten verder ondersteunen met alles wat ze nodig hebben om hun productie draaiende te houden.

sdtmm2023.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 159 – maart 2023
SDT aanwezig op Maintenance 2023 in Antwerpen

SDT biedt ultrasone oplossingen waarmee onze klanten een beter inzicht krijgen in de gezondheid van hun fabriek. Wij helpen hen storingen te voorspellen, energiekosten te beheersen en de productkwaliteit te verbeteren terwijl wij bijdragen aan de algehele betrouwbaarheid van hun activa.

vanmeeuwensmaxx.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 159 – maart 2023
Slimmer smeren met de S)MAXX app van Van Meeuwen Lubrication

Goed smeertechnisch onderhoud en een goed smeerschema zijn belangrijke voorwaarden voor een betrouwbaar productieproces met een maximale output en zo weinig mogelijk storingen en stilstand. Echter, in de praktijk resulteert het werken met een smeerschema door allerlei omstandigheden vaak niet in wat het zou kunnen brengen. Toch zijn goede resultaten wel mogelijk.

0016cc3es043c0o0o.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 158 – november 2022
Schaeffler Lifetime Solutions

Industrie 4.0 is Schaeffler Lifetime Solutions geworden: de naamsverandering is het gevolg van de heroriëntatie van het dienstenaanbod dat de afgelopen jaren is uitgebreid van eenvoudige productoplossingen naar een uitgebreid servicepakket. De naam ‘Schaeffler Lifetime Solutions’ en de slogan ‘Keep your machines rolling’ symboliseren de eisen, wensen en behoeften van degenen die verantwoordelijk zijn voor onderhoud of productie gedurende de levensduur van een machine. De kern van het product- en dienstenaanbod is het voorspellend en preventief onderhoud. Dit is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Schaeffler in het ontwerpen van wentellagers, smering, bewaking en montage.

4_3.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
BTN maakt makkelijker onderhoud van luchtbehandelingscentrales mogelijk dankzij warmtewisselaars op maat

Met een gemiddelde levensduur van 20 jaar leveren warmtewisselaars een comfortabel gebruiksgenot, uitgaande weliswaar van een hoge kwaliteit bij de fabricage. De moeilijkheden ontstaan echter wanneer vervanging nodig is: hoe een oud model na ettelijke jaren vervangen, zonder echter afbreuk te doen aan de kwaliteitsnormen van vandaag?

mceupsmmsalicruraffin.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
Maintenance-markt voor UPS-systemen en batterijen groeit

Sinds 2012 is MCE UPS officieel distributeur in ons land van de UPS-systemen van de Catalaanse fabrikant Salicru. Het Evergemse bedrijf werd in ’92 opgericht door Roger Aers. “Het besef dat maintenance bij UPS-systemen cruciaal is, groeit. Veel hangt af van de automatiseringsgraad en van de veiligheid van de productieomgeving. Bepaalde UPS-systemen (zoals de Salicru Adapt II-reeks) zijn quasi onderhoudsvrij. Het ‘single point of failure’ bij een UPS-systeem is de batterij. Vooral het onderhoud ervan is een sterk groeiende markt”, aldus zoon Kurt Aers, zaakvoerder van MCE UPS.

mm157034vanmeeuwen.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
Samen sterk met milieuvriendelijke smeermiddelen

PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication startten vorig jaar zomer de samenwerking voor een bredere inzet van biologisch afbreekbare smeermiddelen in de grond-, weg-en waterbouw, de agricultuur, grondverzet, de groenvoorziening en de marine- en offshore-sector. En niet voor niets. Door de steeds strengere regelgeving is er steeds meer vraag naar biologisch afbreekbare smeermiddelen. Zeker omdat er nu milieuvriendelijke smeermiddelen zijn die beter presteren dan de gangbare.

uaslinkedin1211a.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 156 – mei 2022
Vijf redenen die van SDT340 en UAS3 de meest innovatieve oplossing voor predictief onderhoud maken

SDT Ultrasound Solutions biedt oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke toepassing, zonder de gebruiker te misleiden. Ze stellen de gebruiker in staat de gezondheid van zijn apparatuur beter te begrijpen, te anticiperen op storingen en de betrouwbaarheid ervan te optimaliseren.

mixproduits.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 156 – mei 2022
Totale bescherming met Teledyne Gas & Flame Detection

Vlam- en gasdetectie zijn belangrijke pijlers om het veiligheidsniveau in de industrie op peil te houden. Vandaag is een correcte inplanting van deze preventieve beveiliging echt specialistenwerk geworden. Teledyne Gas & Flame Detection profileert zich daarbij als een partner die zowel vlamdetectie als stationaire en draagbare gasdetectiesystemen kan aanbieden.