0016cc3es043c0o0o.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 158 – november 2022
Schaeffler Lifetime Solutions

Industrie 4.0 is Schaeffler Lifetime Solutions geworden: de naamsverandering is het gevolg van de heroriëntatie van het dienstenaanbod dat de afgelopen jaren is uitgebreid van eenvoudige productoplossingen naar een uitgebreid servicepakket. De naam ‘Schaeffler Lifetime Solutions’ en de slogan ‘Keep your machines rolling’ symboliseren de eisen, wensen en behoeften van degenen die verantwoordelijk zijn voor onderhoud of productie gedurende de levensduur van een machine. De kern van het product- en dienstenaanbod is het voorspellend en preventief onderhoud. Dit is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Schaeffler in het ontwerpen van wentellagers, smering, bewaking en montage.

4_3.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
BTN maakt makkelijker onderhoud van luchtbehandelingscentrales mogelijk dankzij warmtewisselaars op maat

Met een gemiddelde levensduur van 20 jaar leveren warmtewisselaars een comfortabel gebruiksgenot, uitgaande weliswaar van een hoge kwaliteit bij de fabricage. De moeilijkheden ontstaan echter wanneer vervanging nodig is: hoe een oud model na ettelijke jaren vervangen, zonder echter afbreuk te doen aan de kwaliteitsnormen van vandaag?

mceupsmmsalicruraffin.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
Maintenance-markt voor UPS-systemen en batterijen groeit

Sinds 2012 is MCE UPS officieel distributeur in ons land van de UPS-systemen van de Catalaanse fabrikant Salicru. Het Evergemse bedrijf werd in ’92 opgericht door Roger Aers. “Het besef dat maintenance bij UPS-systemen cruciaal is, groeit. Veel hangt af van de automatiseringsgraad en van de veiligheid van de productieomgeving. Bepaalde UPS-systemen (zoals de Salicru Adapt II-reeks) zijn quasi onderhoudsvrij. Het ‘single point of failure’ bij een UPS-systeem is de batterij. Vooral het onderhoud ervan is een sterk groeiende markt”, aldus zoon Kurt Aers, zaakvoerder van MCE UPS.

mm157034vanmeeuwen.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 157 – september 2022
Samen sterk met milieuvriendelijke smeermiddelen

PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication startten vorig jaar zomer de samenwerking voor een bredere inzet van biologisch afbreekbare smeermiddelen in de grond-, weg-en waterbouw, de agricultuur, grondverzet, de groenvoorziening en de marine- en offshore-sector. En niet voor niets. Door de steeds strengere regelgeving is er steeds meer vraag naar biologisch afbreekbare smeermiddelen. Zeker omdat er nu milieuvriendelijke smeermiddelen zijn die beter presteren dan de gangbare.

uaslinkedin1211a.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 156 – mei 2022
Vijf redenen die van SDT340 en UAS3 de meest innovatieve oplossing voor predictief onderhoud maken

SDT Ultrasound Solutions biedt oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke toepassing, zonder de gebruiker te misleiden. Ze stellen de gebruiker in staat de gezondheid van zijn apparatuur beter te begrijpen, te anticiperen op storingen en de betrouwbaarheid ervan te optimaliseren.

mixproduits.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 156 – mei 2022
Totale bescherming met Teledyne Gas & Flame Detection

Vlam- en gasdetectie zijn belangrijke pijlers om het veiligheidsniveau in de industrie op peil te houden. Vandaag is een correcte inplanting van deze preventieve beveiliging echt specialistenwerk geworden. Teledyne Gas & Flame Detection profileert zich daarbij als een partner die zowel vlamdetectie als stationaire en draagbare gasdetectiesystemen kan aanbieden.

flendermgh.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
Tandwielkasten en service van topkwaliteit?

Koppelingen en tandwielkasten? Daarvoor is Flender al decennialang een van de wereldspelers. Opdat de kwaliteit van zijn tandwielkasten ook na de inbedrijfstelling verzekerd blijft, doet Flender een beroep op MGH voor alle onderhoud in België en Luxemburg. Recent vernieuwde Flender het certificaat van deze servicepartner. Waarom zou ook u voor deze tandem kiezen? En welke nieuwigheden lanceert Flender nog meer?

afbeelding1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
SDT presenteert Vigilant

Vigilant is een acht-kanaals, online oplossing voor conditiebewaking die de veelzijdigheid van ultrasone diagnostiek combineert met trillingsanalyse. Vier extra kanalen leggen meer conventionele informatie vast, zoals temperatuur, motortoerental en andere procesgegevens.

hesbayefrostaveclogo.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
Perslucht van de hoogste kwaliteit

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor al uw behoeften op het gebied van perslucht? AF Belgium is uw partner bij uitstek. Kom ons tijdens de beurs Maintenance een bezoek brengen op stand B1290. Onze experts zullen er uw behoeften bekijken en u een oplossing op maat aanbieden die ongetwijfeld aan uw eisen voldoet. Naast componenten, bieden wij persluchtvoorziening van hoge kwaliteit aan voor de beste ‘total cost of ownership’.

fotopublireportage.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 155 – maart 2022
Securing your continuity

Minder downtime en meer rendement. Uw operationele kosten verlagen en uw veiligheid verhogen. Productieprocessen optimaliseren en investeren in innovatie en duurzaamheid.

moteurecevelavariateurintegre_1.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
Nul onderhoud, utopie of realiteit?

In de vorige nummers van Maintenance Magazine, hebben we het met Marelli gehad over de markteisen voor ventilatoren en de alternatieven ter vervanging van de bestaande ventilatoren. In dit nummer richten we ons vooral op het onderhoud van Evel HVLS luchtverdelers. En of het mogelijk is dit te herleiden tot een minimum, een minimum minimorum of zelfs tot ‘nul’?

5d52b699813c0052ba1c91d0fieldtechnician.jpg

PARTNERINFO  
Maintenance Magazine 154 – december 2021
360° zicht op je assets en hun gezondheid

Gomocha staat voor go mobile change. Het vat meteen de ambitie van het bedrijf samen om klanten te ondersteunen bij het digitaliseren van field services. Met zijn FMP360 platform hoeven gebruikers niet over programmeerskills te beschikken om zicht te krijgen op hun assets, hun prestaties en wanneer onderhoudstaken nodig zijn. Een oplossing die bedrijven in staat stelt om klein te beginnen en op te schalen op hun eigen tempo.