PARTNERINFO 17/07/2020

Ortec lanceert cloudeigen oplossing voor buitendienstplanning en -optimalisatie

Ortec lanceert een nieuwe cloudeigen oplossing, Ortec for Field Service. Dit bouwt voort op 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van buitendienstplanning. Dankzij de toepassing van wiskundige optimalisatietechnologie zijn bedrijven verzekerd van succes.

Voor serviceorganisaties is een gestroomlijnd planningsproces van de buitendienst essentieel voor de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. Elke werkdag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo kunnen onverwachts spoedopdrachten binnenkomen, meldt een monteur zich ziek of geeft een klant niet-thuis op het afgesproken tijdstip. Een goede serviceorganisatie onderscheidt zich door flexibel in te spelen op plotselinge veranderingen en de planning hier efficiënt en effectief op aan te passen.

Ortec for Field Service ondersteunt serviceorganisaties om hun planning continu te optimaliseren tot het moment dat de dienstverlening begint. Ortec for Field Service biedt de mogelijkheid om realtime de planning aan te passen als er plotseling nieuwe opdrachten binnenkomen; ook als deze een hoge urgentie hebben  of er sprake is van een strakke deadline.

www.ortec.com