mmabissprevweb.jpg

NIEUWSLIJN 08/09/2022

ABISS is netwerk- en expertiseplatform voor industriële digitale transformatie

Op donderdag 6 oktober is het weer verzamelen geblazen in Kortrijk Xpo voor de 7de editie van ABISS, waar de deuren geopend zullen worden voor een 1.200-tal (lees: gelimiteerd) bezoekende eindbeslissers en afdelingshoofden uit de industrie.

Ongeacht uw digitale status (starter of next-level) is uw aanwezigheid op deze summit/netwerkbeurs van hoge prioriteit. Dé uitgelezen plaats om uw digitale transformatie even te benchmarken.

Dit niet alleen met de nieuwste oplossingen…maar ook met sectorcollega’s. U kunt zich verwachten aan de nieuwste demo’s van maar liefst 90 techbedrijven en inspiratie halen bij één of meerdere van de 14 Expert Classes.

High value digital expertise, op 1 dag, ineens afgetoetst aan het bestaande aanbod technologiepartners

ABISS is een summit specifiek voor digitale innovatieteams en verantwoordelijken uit alle takken van de industrie en productie, op zoek naar inzichten, technologie en kennis om hun organisatie, specifieke processen of afdelingen slimmer, ‘paperless’, meer duurzaam & efficiënter te maken.

Daarom belichten de 14 Expert Classes zowel de thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things.

De sprekers zelf zijn gerenommeerde collega’s (Stow, Galloo, Beaulieu International Group, AISIN Europe….)  uit de industrie en neutrale experten (KULeuven, MES4SME, IC4, Flanders Make, BEMAS….). Allen pioniers binnen hun domein van IioT en geïntegreerde, beveiligde en robuuste processen. 

Bekijk het volledige programma en reserveer uw plaats bij de Expert Classes.

ABISS brengt ook de digitale bezoeker in contact met de exposanten en experten. Aan de hand van hun digitaal platform ABISS Digital kunnen thuisblijvers de sessies live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken.

De digitale kloon is tevens mobiel beschikbaar via hun Industrialfairs App (IOS & Android)

ABISS 2022

Registreren voor de netwerkbeurs en de Expert Classes doet u hier.

Donderdag 6 oktober: 09.00 u – 17.00 u 

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Meer praktische info vindt u hier.