d2mcampaignimage_1.jpg

NIEUWSLIJN 06/09/2022

Een ticket voor “de wereld van het nieuwe maken” ligt klaar

Industrialfairs, organisator van 5 Belgische technologiebeurzen, geeft vorm aan de ‘nextstep’ van de netwerkbeurs Prototyping MNE. Design to Manufacturing (D2M) ‘connects all the dots’ na de succesvol gecreëerde synergie in 2020.

Ruim 100 leveranciers van software, diensten, technologie, machines, gereedschappen, componenten, materialen en expertise voor maakbedrijven, industriële toelevering en machinebouw heten u van harte welkom. Aan de hand van 10 technologieroutes wordt het ruime aanbod producten, diensten en oplossingen gematcht met de bezoeker zijn specifieke interesse, industrie en uitdaging.

Design To Manufacturing (D2M) heeft één missie: teams uit maakbedrijven en machinebouw snel, gericht en gezellig – en onder 1 dak – te laten proeven van de actueel best beschikbare technologie, machines en software op vandaag, voor het ontwerpen en maken van morgen.

Een gratis kennistreffen met 8 Expert Classes en 2 high-end maakdebatten 

Experten en innovatieve bedrijven delen hun visies met u en uw collega’s omtrent automatiseren, robotiseren, digitaliseren en ‘best practises’ om ook uw afdelingen concreet te laten innoveren.

Op woensdag- en donderdagavond trakteert D2M het management en de afdelingshoofden uit de maakwereld en machinebouw op 2 high-end maakdebatten waar zowel Captains of Industry, experten als innovatieve maakbedrijven sparren over hoe u morgen als maakbedrijf in deze uitdagende maakwereld niet alleen overleeft maar ook wint. Bekijk het volledige programma en reserveer uw zitje hier.

D2M brengt ook de digitale bezoeker in contact met de exposanten en experten. Aan de hand van hun digitaal platform D2M Digital kunnen thuisblijvers de sessies live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken. De digitale kloon is tevens mobiel beschikbaar via hun Industrialfairs App (IOS & Android)

Design to Manufacturing (D2M) 2022 

Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.

Woensdag 21 september: 14.00-21.00u 

Donderdag 22 september: 14.00-21.00u

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk 

Meer praktische info vindt u hier.