hm2018.jpg

NIEUWSLIJN 22/03/2018

Plan nu uw bezoek aan Hannover Messe in april

Hannover Messe is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor industriële technologie met het hoofdthema “Integrated Industry – Connect & Collaborate en vindt plaats van 23 t.e.m. 27 april 2018.

Het samenspel van automatiserings- en energietechniek, intralogistiek, IT-oplossingen en kunstmatige intelligentie stuwt de digitale transformatie van de industrie verder naar voren. Met het hoofdthema „Integrated Industry – Connect & Collaborate“ toont de Hannover Messe 2018 het potentieel van deze ontwikkeling. Hannover Messe is de plaats waar de razendsnelle ontwikkeling van Smart Industry en de gevolgen daarvan ervaren kunnen worden. Hannover is de pacemaker voor Smart Industry. Alleen hier wordt de digitale transformatie van de industrie als totaal systeem zichtbaar. Vijf leidinggevende vakbeurzen zullen de digitalisering van de productie en de energiesystemen uitgebreid weergeven. Tegelijk zal CeMAT, de wereldbeurs voor intralogistiek en supply chain management, op het beursterrein in Hannover worden georganiseerd.

  • IAMD: fabrieks- en procesautomatisering
  • Digital Factory: oplossingen voor het bevorderen van interdisciplinaire productontwikkeling en productieplanning
  • Energy: uitrusting en diensten binnen de gehele waardeketen van de energie
  • Industrial Supply: materialen, de nieuwste componenten en systemen
  • Research & Technology: onderzoek & ontwikkeling en overdracht van technologie

Mexico is het partnerland van de Hannover Messe 2018.

Stuur een email aan info@global-fairs.com met in als onderwerp Mainpress en u ontvangt een gratis toegangskaart voor de Hannover Messe in uw mailbox. <<

www.global-fairs.com/messe/hannovermesse/


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer