uesystemsadvertorial.jpg

NIEUWSLIJN 12/03/2018

UE Systems Europe, uw partner in ultrasound: instrumenten, training en klantenondersteuning

UE Systems is sinds 1973 internationaal de marktleider in de ontwikkeling van airborne en structure borne ultrasound detectie instrumenten. Ultrasound is een veelzijdige technologie, die kan worden toegepast in een breed bereik van applicaties in uw onderhouds en reliability activiteiten.

 

Lekdetectie

Ultrasoon lekdetectie kent een breed toepassingsgebied voor het opsporen van lekkages: druk, vacuüm, perslucht, voor elk type gas. ATEX gekeurde instrumenten zijn ook beschikbaar en te gebruiken in EX zones.

 

Condenspot- en afsluitersinspectie

Wanneer condenspotten defect zijn, kan dit behoorlijk in de kosten lopen met betrekking tot productkwaliteit, veiligheid en energieverlies. De Ultrasone techniek kan gebruikt worden om te bepalen hoe de conditie is van elk type condenspot.

 

Lagerbewaking en smering

Ultrasoon kan gebruikt worden op alle lagersnelheden (hoog, medium en laag). Met UE Systems instrumenten is het makkelijk om een gebrek aan smering te identificeren en oversmering te voorkomen. Stel een basiswaarde in voor elke lager, test routinematig en merk decibel-toenames op.

 

Elektrische inspectie

Deelontlading, vonkvorming en corona veroorzaken allen ionisatie wat een hoogfrequent geluid produceert. Een Ultraprobe detecteert deze hoogfrequente geluiden. U kunt de elektrische ontladingen meteen waarnemen in de koptelefoon en daarna analyseren met onze UE Systems software, welke inclusief is.

www.uesystems.eu

Ook te zien op de vakbeurs Maintenance in Antwerpen op stand A3004


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer