powersolutionsadvertorial.jpg

NIEUWSLIJN 12/03/2018

Power Solutions, uw partner in krachtige oplossingen voor tijdelijke energiebehoeften

Heeft u tijdelijk stroom nodig voor extra productiecapaciteit, een onderhoud, een shutdown, … ? Reken dan op het snelle en flexibele team van Power Solutions. Deze gerenommeerde onderneming biedt u diesel- en gasaangedreven generatoren voorzien van de meest recente technologie en nodige randapparatuur.

 

Mondiale speler

Het verhaal van Power Solutions startte in 2006 met twee gedreven ondernemers. Het begon met een beperkte vloot aan generatoren, maar al gauw werden zij een internationaal gevestigde waarde en een echte mondiale speler. Met vestigingen in België en Frankrijk, maar ook in Dubai, Peru en Zuid-Afrika maakt Power Solutions van elke uitdaging een opportuniteit.

 

Op zoek naar nieuwe technologieën

De klant staat altijd centraal. Daarom wil het bloeiende bedrijf innovatief blijven en steeds met zijn tijd meegaan. Investeren in nieuwe technologieën om zo telkens de beste oplossing te kunnen aanbieden, daar schrikt Power Solutions niet voor terug. Sinds kort zetten zij internationaal ook in op gasaangedreven generatoren. “Zo voldoen we altijd aan de laatste milieu-eisen en kunnen we onze klanten de nieuwste mogelijkheden aanbieden”, verduidelijkt Arnold Oostveen, CEO.

 

Flexibele service, het hele jaar

Waarom u kiest voor Power Solutions? Met wereldwijde ervaring in tijdelijke stroomvoorziening op korte en lange termijn, worden al uw aanvragen tot een vermogen van 200MW behandeld. U krijgt steeds een gepersonaliseerde “Sleutel op de deur” oplossing voor elk project. Het gemotiveerde team staat het hele jaar voor u klaar om u de beste service te bieden.

www.powersolutions.eu

Ook te zien op de vakbeurs Maintenance in Antwerpen op stand C2008


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer