kelvionadvertorial.jpg

NIEUWSLIJN 09/03/2018

Bij Kelvion: after-sales & service voor alle merken platenwarmtewisselaars

Kelvion BVBA maakt deel uit van Kelvion Groep (het voormalige GEA Heatexchangers). Kelvion is de specialist in warmtewisselaars met wereldwijd bijna 5000 werknemers. Alle mensen en bedrijven binnen Kelvion hebben dan ook 100% de focus op warmtewisselaars in de meest brede zin van het woord. Kelvion BVBA (voormalig GEA EcoServe) is het Belgische aanspreekpunt van Kelvion.

Volledig uitgerust servicecenter in België

Het volledig uitgeruste servicecenter in België laat Kelvion BVBA toe om de gehele revisie in eigen huis uit te voeren. Zij nemen dan ook 100% de verantwoordelijkheid en de garantie voor elke service- of revisie-opdracht. Het servicecenter beschikt over chemische baden, een crackdetectie zone (dye-check), een separate zone voor het plaatsen van dichtingen, een oven om de lijm te polymeriseren en testapparatuur.

On-site werkzaamheden, VCA**

Gespecialiseerde techniekers voeren demontage en montage werkzaamheden on-site uit. Zij hebben allen de nodige trainingen gekregen en bezitten een ruime ervaring over de diverse merken en types van platenwarmtewisselaars. Kelvion BVBA is in het bezit van het VCA** certificaat.

Korte doorlooptijden en voorraad

De combinatie van de ervaren servicetechniekers, de service-installatie en de voorraden maakt dat zij de mogelijkheid hebben korte doorlooptijden af te spreken met hun klanten. De mix van al deze items geeft Kelvion BVBA de kans om duidelijke afspraken te maken en deze ook te respecteren.

Alle industrieën, alle merken, alle platenwarmtewisselaars

Platenwarmtewisselaars vindt men overal terug. Al deze units in hun omgeving en met hun functie hebben allen een specifieke approach nodig. De ervaring, de knowhow en de flexibiliteit maken dat Kelvion BVBA in al deze sectoren actief is en met de nodige kennis van zaken deze werken kan uitvoeren.

Uniek contactpunt voor de Kelvion warmtewisselaarproducten. Hebt u vragen over andere Kelvion producten dan kan u ons ook contacteren. Wij brengen u dan in verbinding met onze productspecialist.

www.kelvion.com

Ook te zien op de vakbeurs Maintenance in Antwerpen op stand B2026


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer