manutangptw.jpg

PARTNERINFO 09/04/2021

Manutan opnieuw verkozen tot Great Place To Work

In februari 2021 werd specialist in bedrijfsbenodigdheden Manutan Belgium gecertificeerd als Great Place To Work. Dit kwaliteitslabel wordt jaarlijks uitgereikt door het Great Place to Work Institute Belgium, in samenwerking met Vlerick Business School. Kort samengevat zijn de verkozen werkplekken organisaties waar medewerkers trots zijn op hun job en plezier beleven aan hun werk. De manier waarop Manutan omging met de uitdagingen van de Covid 19-crisis speelde ongetwijfeld een belangrijke rol bij de behaalde score.

De diepgaande analyse door Great Place to Work is tweeledig: enerzijds is er een anonieme bevraging van medewerkers (de Trust Index), anderzijds een audit van de bedrijfs- en HR-cultuur (de Culture Audit). Vlerick Business School opereert voor België als coördinerend instituut. Wie een score van 80% of meer haalt, behaalt de Great Place to Work certificatie.

Uniek is dat de evaluatie door de medewerkers primeert. Twee derde van de eindscore van de organisatie wordt namelijk bepaald door de score op de Trust Index.

www.manutan.be