veoliawebinarmws.jpg

PARTNERINFO 10/05/2021

Flexibele mobiele service tijdens shutdowns van waterbehandelingsinstallaties 

Tijdens deze webinar op 18 mei zal Veolia tips geven voor het verbeteren van de zekerheid en betrouwbaarheid van uw industriële waterbehandeling met behulp van flexibele mobiele service tijdens noodgevallen en/of onderhoudsstops.

3 redenen voor deelname:

  1. Leer hoe flexibele service en mobiele installaties de beschikbaarheid van behandeld water op uw industriële site kan vergroten
  2. Ontdek, met voorbeelden uit de praktijk, hoe we ons servicemodel kunnen aanpassen aan uw behoeftes in waterbehandeling
  3. Introductie van onze gloednieuwe service faciliteit – Heinsberg – voor snelle levering en geplande tijdelijke waterbehandeling en de nieuwste Ion Exchange trailer tour.

Industriële operators van waterbehandelingsinstallaties staan voor een steeds grotere uitdaging. Continuïteit van productie is essentieel, ook bij steeds ouder wordende installaties, installaties met een verminderde betrouwbaarheid en tijdens shutdowns.  Levering van mobiele waterbehandelingsinstallaties tijdens noodgevallen of geplande tijdelijke shutdowns is alom bekend. Steeds meer operators erkennen en zoeken echter flexibelere tijdelijke oplossingen. Met een grote en diverse vloot aan waterbehandelings technologieën en capaciteiten geeft Mobile Water Services hieraan gehoor. 

Klik hier en registreer uw deelname >>

https://www.mobilewaterservices.com/?lang=nl