boilerslts3d.jpg

TECHNISCH KORT 06/03/2018

Atlas Copco Rental verhuurt nu ook stoomketels

Onlangs verwierf Atlas Copco Rental Europe het Franse verhuurbedrijf Location Thermique Service. Concreet wil dit zeggen dat zij vanaf nu ook stoomketels aanbieden voor industriėle verhuur. LTS is gebaseerd in Carvin vlakbij Rijsel, Frankrijk en verhuurt stoomketels voor verscheidene processen in industrieen als productie, energie, chemie en olie & gas.

Deze ketels zijn uniek, omdat ze specifiek voor verhuurtoepassingen ontworpen zijn. Een manier van werken die bij Atlas Copco Rental aansluit, aangezien hun machines ook zijn ontwikkeld met het oog op tijdelijke projecten.

Concreet wil dit zeggen dat stoomketels met een debiet van 1,3 t/h tot 16 t/h vanaf nu deel uitmaken van de Rental verhuurvloot. Ze bieden hierbij meer dan alleen de machines: in functie van de toepassing worden nodige accessoires zoals watertanks, verhitters, drukregelaars, slangen, leidingen etc voorzien. Daarnaast kan Atlas Copco Rental zoals steeds alle extra services zoals transport, installatie en zelfs ontwerp in 3D verzorgen. <<

rental.belgium@be.atlascopco.com

www.atlascopcorental.com


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer