icareasaservice.jpg

PARTNERINFO 08/01/2021

Draadloze monitoring van trillingen

I-care is wereldleider op vlak van predictieve onderhoudsapparatuur en -diensten. Met “Wi-care as a service” is I-care het allereerste bedrijf dat een draadloze monitoring op de markt brengt om trillingen op te volgen in het kader van een OPEX-oplossing.

Zo maakt I-care het dus aanzienlijk gemakkelijker voor bedrijven om de 4.0 Industrie te implementeren. Bedrijven hoeven niet langer tijdrovende en dure aanpassingen of technologische upgrades uit te voeren om hun gegevens op een betrouwbare manier te monitoren. Dit geldt nog meer als het gaat om grootschalige implementaties, zoals bijvoorbeeld bedrijven waar tienduizenden machines moeten worden opgevolgd.

Binnen ‘Wi-care as a service’ spelen gegevens een sleutelrol. Eerst en vooral helpt I-care bedrijven bij het kiezen van een gegevensverzamelingsmethode die het beste bij hen past. Analisten zetten de gegevens vervolgens om in informatie dat in KPI’s gegoten kan worden. Die kunnen dan rechtstreeks door de klant geraadpleegd worden op een dashboard. Met deze datarapporten kunnen klanten proactief handelen, kosten besparen en hun tijd beter benutten.

www.icareweb.com