assetperfomm.jpg

PARTNERINFO 20/11/2020

Engie EMS en Saudi Aramco winnen eerste virtuele editie van de Asset Performance Awards

Na de succesvolle editie van 2019 organiseerde BEMAS dit jaar de tweede editie van de Asset Performance Awards. Door het coronovirus werd het symposium omgetoverd tot 3 webinars. Ook de awardshow werd in een virtueel jasje gestoken.

BEMAS reikt niet één, maar wel drie awards uit in onderhoud en asset management. Zo speelt de vakvereniging in op enkele belangrijke trends in het metier van onderhoud, zoals onderhoud dat past in de asset management-strategie op lange termijn.

Engie EMS sleepte de Asset Performance 4.0 Award in de wacht voor hun digitaliseringsproject met Robin Analytics. Op basis van gecontroleerde analyses konden ze falingen voorspellen tot voor de mens leesbare aanbevelingen. Zo wordt onderhoud op een eenvoudige manier gepland.

De eerste internationale deelnemer viel meteen in de prijzen. Saudi Aramco werd geconfronteerd met veel beschikbaarheidsproblemen en uitval. Om dit systematisch op te lossen gingen ze methodisch en rationeel te werk, wat de jury wist te appreciëren. De vooruitgang was spectaculair, en er was ook een duidelijke verandering in de bedrijfscultuur ten opzichte van reliability merkbaar.

www.assetperformance.eu.

www.bemas.org


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.