abiss2020prevokt.jpg

PARTNERINFO 28/09/2020

ABISS2020 wordt grootste digitale oefening ooit

‘De grootste digitale training ooit’, zo omschrijft auteur en digitaal expert Steven Van Belleghem de coronacrisis: “Ik verwacht dat we over tien jaar op deze periode zullen terugkijken als the golden age of digital.” Martine Tempels, executive vicepresident bij Telenet Business, is het daar grotendeels mee eens en benadrukt dat de digitale technologie meer dan ooit voor iedereen toegankelijk is. Dixit beide uiteraard. Reden te meer om u toch even mee te nemen in deze verdere redenering. Niet toevallig wordt ABISS2020 - op 8 oktober in Kortrijk Xpo – de grootste digitale training voor 800 C-levels en afdelingshoofden uit de industrie. Momenteel staat de teller van fysieke bezoekers op 558 registraties. Bovendien kan er geopteerd worden om via ABISS Digital en de bijhorende app een digitale deelnemer te worden. Hieronder duiden we deze mogelijkheden en wie weet, registreert u tijdig om fysiek deel uit de maken van de 800 Very Industrial Digital Innovators binnen uw organisatie.

De grootste digitale training voor de industrie, open voor beginners en gevorderden

Dat het voorjaar een gamechanger was – en wellicht bekend zal blijven als de periode waar productiebedrijven met warp speed een onlinepoot opgezet hebben – is duidelijk. Het was nu duidelijk een ‘digitize or disappear-verhaal’ zonder punten of komma’s. Dit bevorderde niet alleen thuiswerk en e-commerce, maar stimuleerde eveneens het vanop afstand monitoren, plannen, controleren en interveniëren van industriële productie, engineering, maintenance, planning, supply chain en warehousing. Kortom, de volledige waardeketen moest in sneltempo digitaliseren. Gelukkig waren heel veel sectoren, zoals de petrochemie, de farmaceutische industrie, de machinebouw en de logistiek al deels voorbereid op deze Zwarte Zwaan. De inhaalbeweging voor de industrie is nu imminent! (Lees meer)

Daarom ook dat deze industrie-digitale summit/netwerkevent, zonder enige twijfel en met veel enthousiasme, met prioriteit doorgaat. Dit gebeurt wel met een beperkt aantal gegadigden (800), maar met meer honger dan ooit naar een reboot! Industrialfairs, samen met o.a. Agoria, Ugent, Howest en Factories of the Future, maken zich hard dat het voor velen in de industrie nu of nooit is.

Doelstelling is om eindbeslissers en verantwoordelijken zo snel mogelijk inzicht te bieden voor een specifiek proces om iedere afdeling of activiteit gedeeltelijk of volledig te digitaliseren. Een omzetting naar het digitale, de automatisatie, de interconnectie, de monitoring, het beheer, de analyse en de interventie (Industry of Things), bovendien slimmer (Intelligence of Things) en veiliger ( Security of Things) tegelijkertijd.  Deze 3 thema’s vindt u terug op ABISS met aangepaste demo’s en Expert Classes. Meer weten over alle technologieën en oplossingen, klik hier.

15 Expert Classes en 65 technologiedemo’s: digitaal innoveren toegankelijk maken, ook voor KMO’s

Meet & greet! Ontmoet u de experten liefst in levende lijve (max 800 pers) of liever via livestreaming? Beiden zijn mogelijk. Het volgen van de Expert Classes/Demo’s, dat kan allemaal na uw registratie (online registraties zijn onbeperkt). De missie van onze technologiepartners en de 15 lezingen zijn in hoofdzaak de allernieuwste en compleetste down-to-earthbenaderingen aanreiken van hoe een afdeling consequent, betaalbaar en objectief het eerste digitale traject ingaat. Lees meer

Dat digitaliseren enkel weggelegd is voor grote multinationals, is ondertussen al een lang achterhaalde mythe. Het aanbod apps, open platformen, communicatietechnologie en connectiviteitsopties wordt steeds groter en de instapdrempel steeds kleiner. Inherent aan digitaliseren is dat het nooit stopt. Bovendien zijn de juiste keuzes in het begin en een stappenplan cruciaal. Op ABISS2020 leert u als beslisser of adviseur wat voor uw productiebedrijf, fabriek of organisatie de juiste aanpak vormt en wat de meest realistische inzichten zijn.

Mis daarom zeker ook de classes van onze experts niet. CTO’s van kleine en grote ondernemingen, fabrieken van de toekomst en competentiecentra delen hun ervaringen op ABISS2020. Benieuwd naar het aanbod Expert Classes, klik dan hier. <<


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.