moce2017overviewweb.jpg

NIEUWSLIJN 01/03/2018

Carrière en ontwikkeling centraal op MOCE – uitnodiging

Over ruim een maand staat het WTC Rotterdam in Nederland weer volledig in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore en energie industrie. Het Maritime & Offshore Care. Het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) 2018 ontvangt op 28 maart voor de twaalfde keer op rij een breed scala aan bedrijven uit de gehele sector die op zoek zijn naar zowel nieuw talent als ervaren professionals. De toegang tot het event is gratis via www.MOCE.biz.

Dit jaar mag MOCE weer verschillende bedrijven ontvangen in het WTC Rotterdam, waaronder Royal IHC, AEGIR-Marine, Roll Group, Allseas en vele anderen. Zij staan klaar om in gesprek te gaan met de aanwezigen over carrièremogelijkheden die zij als bedrijf te bieden hebben.

Met een snel aantrekkende arbeidsmarkt en krapte in technisch personeel is het van belang de maritieme, offshore en energiesector als aantrekkelijke arbeidsmarkt te presteren. Met MOCE biedt de organisatie deze plek. Bedrijven als Jan De Nul Group, Royal IHC, Boskalis, Bayards Aluminium Constructies, Seaway Heavy Lifting en vele anderen staan op 28 maart klaar om in gesprek te gaan met de bezoekers over carrièremogelijkheden die zij als bedrijf te bieden hebben. Veel van hen zijn op zoek naar engineers voor technologisch onderzoek, planning en berekeningen die nodig zijn voor het ontwikkelen of verbeteren van projecten.

Veel meer dan alleen een beursvloer

Naast een uitgebreide beursvloer er voor bezoekers nog veel meer te beleven op carrièrevlak. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende casestudies van onder andere Damen Shipyards Group, Van Oord, Feadship, Royal IHC en iPS Powerful People. Tijdens de casestudies worden bezoekers uitgedaagd om twee uur lang met een huidig of fictief vraagstuk aan de slag te gaan.

Ook is Community Square: ‘een plek voor een leuk gesprek’, weer terug op de beursvloer. Moderator Jan Versteegh, bekend van Wie is de Mol?, gaat met professionals uit de industrie en het publiek in gesprek over uiteenlopende thema’s.

Registreren

Dit alles maakt MOCE ook in 2018 de grootste en meest complete carrièrebeurs in de maritieme, offshore en energiesector van Europa. Bezoekers kunnen zich gratis registeren via de vernieuwde website www.MOCE.biz. <<


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer