mmmaintenancepumpsgeannuleerdhr.jpg

PARTNERINFO 01/09/2020

Maintenance / Pumps & Valves uitgesteld naar 2021

Er werd een uitgebreid telefonisch onderzoek gehouden om een update zicht te krijgen naar de huidige Covid-19 policy bij onze bezoekerscommunities van de duo-vakbeurs Pumps & Valves en Maintenance. Hieruit bleek dat de bezoekers enorm uitkijken om naar Pumps & Valves en Maintenance te komen, maar hiervoor op dit moment vaak nog geen toestemming krijgen van hun werkgever.

Ook het feit dat de Provincie Antwerpen (dd 31/08/2020) rood of oranje inkleurt op de kaart van reisadvies van onze Noorderburen bemoeilijkt de haalbaarheid om Pumps & Valves en Maintenance op 7 en 8 oktober 2020 te laten plaatsvinden. Méér dan 15% van de bezoekers komt uit Nederland, net zoals vele van onze exposanten. Ook onze exposanten stelden ons de afgelopen dagen meer en meer de vraag om de editie van oktober 2020 te verplaatsen.

De behoefte naar face-to-face communicatie, interesse om nieuwigheden te ontdekken, technische informatie te vergaren of gewoon over de hele huidige situatie live te praten met leveranciers en sectorcollega’s is echt enorm. De vele handige digitale tools die nu gebruikt worden, kunnen deze behoeftes slechts zeer beperkt vervangen.

Als organisator hebben wij een officieel ‘groen licht’ van Nationale Veiligheidsraad, is onze vaste infrastructuur Covid-19 goedgekeurd, hanteren wij goedgekeurde veiligheids- en gezondheidsprotocollen die specifiek voor handelsbeurzen officieel vastgelegd werden en laten wij alle eigen medewerkers en leveranciers in alle veiligheid de voorbereidingen uitvoeren.

Maar deze elementen blijken op vandaag nog niet voldoende om de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance van 7 en 8 oktober 2020 in Antwerp expo te laten plaatsvinden. Pumps & Valves en Maintenance 2020 wordt daarom integraal doorgeschoven naar woensdag 28 en donderdag 29 april 2021.

https://www.maintenance-expo.be/nl/


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.