PARTNERINFO 14/09/2020

Digitale vijftiende editie van Aquarama Trade Fair

Dat het een uitzonderlijke editie van Aquarama Trade Fair zou worden, dat stond al vast. De vakbeurs viert dit jaar immers haar vijftiende verjaardag, én het randprogramma wordt voor het eerst rond één centraal thema opgebouwd. Als gevolg van de aanhoudende coronaproblematiek, echter, wordt het wel heel bijzonder. Voor het eerst zal de vakbeurs namelijk volledig virtueel plaatsvinden.

“Aquarama Trade Fair is een vaste waarde in de sector”, weet projectcoördinator Katja Wijffels. “Heel wat bedrijven, zowel uit de watertechnologie als uit diverse waterintensieve industrieën, rekenen erop. De beurs niet laten doorgaan, was geen optie. Anderzijds willen we onze standhouders en bezoekers natuurlijk wel een veilige, comfortabele en succesvolle beursdag garanderen, ongeacht hoeveel golven en maatregelen er nog volgen. Vandaar de keuze om een digitale beurs te organiseren.”

Contactmomenten, innovaties en workshops

Het digitale event, dat plaatsvindt op 29 oktober, is een primeur voor Aquarama Trade Fair, maar aan de vaste waarden wordt hoegenaamd niet geraakt. “De contactmomenten, innovaties en workshops blijven centrale pijlers. Op onze virtuele beursvloer zullen bezoekers niet alleen producten en technologieën kunnen ontdekken, maar ook rechtstreeks met exposanten in dialoog gaan. De workshops van onze vaste partners, dit jaar volledig in het teken van circulariteit, zullen dan weer bestaan uit online lezingen en interactieve vragenrondes.” Het volledige programma vindt u op de website van Aquarama Trade Fair. Daar kan u zich binnenkort inschrijven en u vindt er alle informatie om uw virtueel beursbezoek in goede banen te leiden.

www.aquaramatradefair.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.