PARTNERINFO 20/05/2020

Richt-en-meet IR-warmtebeeldcamera’s

RS Components heeft de Fluke TiS20+ en TiS60+ handheld infrarood warmtebeeldcamera’s geïntroduceerd. Die toestellen maken eenvoudige beeldopname met één hand en vaste focus mogelijk en zijn ideaal voor ingenieurs en technici die nog geen ervaring hebben met warmtebeeldtechniek. Daarmee kunnen op veilige afstand nauwkeurige contactloze temperatuurmetingen worden uitgevoerd om onzichtbare thermische problemen aan het licht te brengen die men anders niet kan detecteren.

Het instapmodel TiS20+ is een warmtebeeldcamera die is bedoeld als probleemoplossingshulpmiddel voor elektriciens, eerstelijns industrieel onderhoud en HVACR-technici. De camera meet temperaturen tussen –20 en +150°C en heeft een robuust 3,5-inch touchscreen en een infrarooddetectorresolutie van 120 x 90. De TiS20+ biedt een accuduur van meer dan vijf uur bij continu gebruik, terwijl de slaapstand het verbruik tussen inspectiepunten beperkt.

De TiS60+ is een apparaat met een hogere resolutie waarmee onderhoudsteams kleinere problemen op grotere afstand kunnen vaststellen. De warmtebeeldcamera heeft ook een 3,5-inch touchscreen en biedt een detectorresolutie van 320 x 240 en een uitgebreid meetbereik van –20°C tot +400°C.

de.rs-online.com