PARTNERINFO 15/05/2020

Geavanceerde test- en meetkits

RS Components, een wereldwijde meerkanaals distributeur van industriële en elektronische producten en oplossingen, neemt een uitgebreide selectie producten van Keysight Technologies, een toonaangevende leverancier van test- en meetapparatuur, op in zijn voorraad.

De oscilloscopen uit de InfiniiVision 4000X- en 6000X-reeks bieden grote displays en touchscreens met een ‘Zone Trigger’-functie, waarmee ingenieurs, wetenschappers en technici moeilijk vast te leggen signalen kunnen isoleren. De multifunctionele oscilloscopen beschikken ook over de snelste golfvorm-updatesnelheid in de branche – één miljoen golfvormen per seconde. Beide reeksen zullen naar verwachting worden gebruikt in tal van toepassingen, waaronder geïntegreerd systeemontwerp en foutopsporing, energieontwerp en -analyse, in de auto-industrie en in vele andere systemen die analoge, digitale, seriële en RF-signaalanalyse vereisen.

De 6000X-reeks biedt prestaties tot 6 GHz en 20G-monster(s) en combineert digitale kanalen, seriële protocolanalyse, een ingebouwde tweekanaals golfvormgenerator, frequentierespons-analyse, een ingebouwde digitale multimeter en een 10-cijferige teller met totaalteller. Het apparaat weegt 6,8 kg, is 15,4 cm diep en verbruikt slechts 200 W, waardoor het volgens RS Components ’s werelds meest milieuvriendelijke draagbare multi-GHz-oscilloscoop is.

benl.rs-online.com/web/