NIEUWSLIJN 05/05/2020

Industriële touchscreen-displays voor extreme omgevingen

Dell Technologies voegt faytech-touchscreens toe ter ondersteuning van zijn portfolio van speciale OEM/Embedded & Edge (OE&E)-producten. Die producten zijn speciaal ontworpen voor organisaties die werken in uitdagende omgevingen, maar ook voor salesomgevingen die steeds digitaler worden.

Touch-interfaces zijn cruciale hulpmiddelen in extreme en salesomgevingen om het personeel, met behulp van technologie, zo goed mogelijk voor te bereiden op de uitdagingen waarmee die industrieën worden geconfronteerd.

Industriële automatisering is daar een goed voorbeeld van. Applicaties zijn erg belangrijk en men moet bijna realtimetoegang hebben tot gegevens zoals de status van machines en apparatuur, maar machinegegevens zijn vaak verdeeld over verschillende systemen. Met de duurzame touchscreens hebben werknemers op de werkvloer alle informatie die ze nodig hebben op één plek en op het juiste moment, waardoor ze zich kunnen concentreren op het leveren van een beter productierendement en betere workflows.

Met de toevoeging van het brede scala aan industriële displays van faytech kan Dell Technologies-klanten schermen aanbieden die op meerdere manieren toegepast kunnen worden. Van kleine ‘point of sales’-schermen, over middelgrote ‘human machine interface’-schermen tot grootformaat displays voor dashboarding en samenwerking.

www.delltechnologies.com/en-be/index.htm