NIEUWSLIJN 18/03/2020

Maintenance en Pumps & Valves: het grootste trefpunt in de Benelux voor industrieel onderhoud en industriële vloeistof- en gastechnologie

De industrie is voortdurend in beweging. Voor wie op de hoogte wil blijven van de voornaamste innovaties en tendensen is Antwerp Expo op 17 en 18 juni de place to be. Dan vinden Maintenance en Pumps & Valves plaats, in het hart van de Belgische industrie. Een boeiend duo-event waar innovatie, kennisuitwisseling en netwerken centraal staan. Maar liefst 350 exposanten heten u welkom.

Innovatie troef

Interessante innovaties vinden is één van de belangrijkste motivaties van de bezoekers. Wat dat betreft komt u op Maintenance en Pumps & Valves volledig aan uw trekken. Op beide events worden er Innovation Tours georganiseerd. Deze Tours bundelen veelbelovende nieuwigheden op de beursvloer.

Beleef de toekomst

de toekomst: de Smart Maintenance Zone, de Robot Demo Zone, de Aqua Plaza en de Process Plaza.

Masterclasses houden vinger aan de pols

Voorsprong door kennis, daar draait het om. Volg onze gratis masterclasses (i.s.m. onze partners) en krijg ontelbare tips en tricks omtrent maar liefst 10 thema’s. Meer informatie op www.maintenance-expo.be of www.pumps-valves.be.

Registreer nu online

Verlies geen tijd en registreer u vandaag nog. Met uw ticket heeft u toegang tot beide events. Surf naar www.maintenance-expo.be of www.pumps-valves.be en vul deze code in: 2506.

Praktische info

Waar? Antwerp Expo

Wanneer? Woensdag 17 en donderdag 18 juni

Openingsuren? Woe. 17/06: 10u – 19u (Afterwork Drink vanaf 18u)

Don. 18/06: 10u – 18u