mmvergokandirectieteam.jpg

NIEUWSLIJN 07/02/2020

Vergokan vernieuwt directieteam

Sinds 1 februari is Gino Declercq de nieuwe managing director van Vergokan (deel van Atkore International). Hij volgt Filip Goris op die na bijna vijf jaar bij Vergokan beslist heeft om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Sinds 2015 was Gino Declercq (53) als operationsdirector verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering bij Vergokan en dochterbedrijven Vergo Galva en Vergo Coating. Hij speelde samen met Filip Goris een sleutelrol in het voorbereiden van Vergokan voor de overname door Atkore International in oktober 2018. Daarnaast was hij mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en lancering van Vergokans klikbare kabelgoot, de KBSCL Fusion.

Eind vorig jaar vervoegden ook Jan Bosquet en Eef Tuerlinckx het directieteam Vergokan als commercial director en finance director.

Jan Bosquet bouwde een uitgebreide managementervaring op bij onder meer Bosch Thermotechnology en Eaton. Hij zal, samen met het team, de marktleiderspositie in België, Luxemburg en Hongarije verstevigen, de bestaande verkoopkanalen in Europa verder uitbreiden en de marktevoluties van dichtbij opvolgen.

Eef Tuerlinckx heeft ruim vijftien jaar ervaring als finance en hr director. Ze was tien jaar werkzaam bij de Ierse bouwmaterialengroep CRH als finance, hr en IT director.

www.vergokan.com/nl/