mmvegavegapuls.jpg

TECHNISCH AANBOD 05/02/2020

Radarinstrumenten voor standaardmeetapplicaties en prijsgevoelige toepassingen

Vega vult zijn portfolio niveausensoren aan met een serie radarinstrumenten voor standaardmeetapplicaties en prijsgevoelige toepassingen.

De compact radarsensoren zijn ook geschikt voor in de water- en afvalwaterbranche of in hulpcircuits in de procesautomatisering. De radarmicrochip onderscheidt zich door zijn heel kleine formaat en geringe energiebehoefte.

De nieuwe serie Vegapuls-instrumenten is inzetbaar voor vloeistoffen en stortgoederen. De sensoren zijn er zowel als compacte uitvoering met plaats voor de kabelaansluiting als met vaste kabelaansluiting (IP68). De radarsensoren leveren betrouwbare meetwaarden onafhankelijk van de externe omstandigheden zoals temperatuurschommelingen of verontreinigingen. Als directe uitgangssignalen staan naar keuze 4…20 mA, HART, SDI-12 of Modbus ter beschikking.

De serie Vegapuls-instrumenten wordt aangevuld door de als optie leverbare Vegamet-meetversterkers. Die zijn uitgerust met een groot grafisch display waarop alle meetwaarden zichtbaar kunnen worden gemaakt.

www.vega.com/nl-nl/home_be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.