mmfarowedstrijd.jpg

NIEUWSLIJN 04/02/2020

Europese ‘Zoektocht naar de oudste en werkende FaroArm’

Faro, gespecialiseerd in 3D-metingen en beeldvormingsoplossingen voor 3D-productie, lanceert een Europees initiatief in de zoektocht naar de oudst werkende FaroArm. Het idee is om alle bestaande Europese klanten in staat te stellen hun ervaring met hun FaroArm, die in de afgelopen 30 jaar is aangeschaft en nu nog steeds in gebruik is, te delen.

Om deel te nemen moeten Faro-klanten zich registreren op een speciale Faro-webpagina (https://oldest-working-faroarm.faro-europe.com/), hun gegevens registreren en één afbeelding delen met hun huidige FaroArm in een werkomgeving. Het serienummer zal ook nodig zijn als voorwaarde om deel te nemen aan de actie.

De wedstrijd, die onlangs is gestart en eindigt op 15 april 2020, staat open voor alle Europese Faro-klanten die hun FaroArm hebben gekocht bij een Faro-vertegenwoordiger of een van de officiële partners of distributeurs van het bedrijf.

De winnaar krijgt de kans om zijn oude FaroArm te ruilen voor het huidige en meest geavanceerde 8-Axis Faro ScanArm Systeem met CAM2-software, volledig gratis. De prijs zal worden uitgereikt op de Faro-stand tijdens de Control-beurs, die in mei 2020 in Stuttgart plaatsvindt.

www.faro.com/nl-nl/