maintenance2018visualweb.jpg

NIEUWSLIJN 03/02/2020

Maintenance en Pumps & Valves: een succesvol duo-event voor de hele industrie

Geen productieproces dat ontsnapt aan de trends naar digitalisering. Ook uw sector niet. Maar kan u alles nog volgen? Na een bezoek aan Maintenance en Pumps & Valves is dit zeker het geval!

De unieke combinatie van deze twee events op 25 en 26 maart in Antwerp Expo biedt u een volledig overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen in onderhoud, shutdowntechnologie, productiebetrouwbaarheid, procesapparatuur, kleppen en pompen.

+300 exposanten

Met meer dan 300 exposanten is Maintenance en Pumps & Valves een unieke combinatie voor industrie professionals waar iedere bezoeker oplossingen voor zijn sector en zijn bedrijf zal vinden;

200% future proof

Exposanten tonen op de beursvloer alle ontwikkelingen die u zullen helpen om uw efficiëntie te verhogen en kosten te besparen. De Innovation Tours zijn de snelste manier om ze allemaal te ontdekken.

Beleef de toekomst

Aparte zones bundelen oplossingen voor het onderhoud en vloeistof- en gastechnologie van de toekomst. Zo hebt u de Smart Maintenance zone, Robot Demo zone, Aqua Plaza, Process Plaza en de Starters Zone.

Voorsprong door kennis

Want daar draait het om. Volg één van onze Masterclasses en krijg ontelbare tips, tricks en trends rond onderhoudsstrategieën, productiebetrouwbaarheid, Industrie en Maintenance 4.0, veiligheid ...

Bezoek gratis

Registreer u nu via www.maintenance-expo.be met code 2503. Dit ticket is geldig voor beide events. U komt niet graag alleen? Nodig dan uw collega’s uit en registreer ze met dezelfde code.

Praktische info

Maintenance en Pumps & Valves
Antwerp Expo – Hal 1, 2 ,3, 4 & 5 
Woensdag 25 maart 2020: 10.00u – 19.00u (Afterwork Drink vanaf 18.00u)
Donderdag 26 maart 2020: 10.00u – 18.00u

www.maintenance-expo.be // www.pumps-valves.be