ideohoestimuleert.jpg

NIEUWSLIJN 27/01/2020

Hoe stimuleert u als leider innovatie?

De 5 innovatie-ingrediënten voor succesvol asset- en onderhoudsmanagement

Wilt u als leider in asset- of onderhoudsmanagement innoveren en goed hiermee starten? Sluit aan bij deze bijeenkomst en deel met ander senior management uw uitdagingen en laat u tevens inspireren door experts van NVDO, Ideo en SAP in het SAP Experience Center. Raak geïnspireerd door experts en ontdek de 5 onmisbare innovatie-ingrediënten binnen asset- en onderhoudsmanagement.

Krijg antwoord op de volgende punten:

  1. Wat is mijn rol als leider binnen innovatie?
  2. Hoe kan ik asset management inzetten als strategisch middel?
  3. SAP kent een nieuwe productsuite op dit gebied, maar welke onderdelen dragen nu werkelijk bij aan mijn doelstellingen?
  4. Als het duidelijk is welke innovaties ik wil doorvoeren, wat is dan de meest succesvolle manier om ze te implementeren?

Er zijn een aantal essentiële bestandsdelen die naadloos in elkaar moeten vallen om de juiste transformatie te ondergaan. Graag delen we onze visie hierop. Praktische handvatten waaraan u wat hebt. ICT vormt een onderdeel, maar is niet de enige noodzakelijke schakel in innovatie. Ook leiderschap, strategie, cultuur en bedrijfsprocessen spelen een rol. Bent u een geïnteresseerd leider met uitdagingen op het gebied van asset management, dan mag u dit absoluut niet missen!

Voor wie?

Leiders in asset- of onderhoudsmanagement, zoals Directeur onderhoud, Financieel directeur, Asset owners, Asset managers en Reliability engineers.

Kosten

Geen (gefaciliteerd door de NVDO, SAP en Ideo)

Datum/ tijd

Donderdag 26 maart 2020
SAP Experience Center, ’s-Hertogenbosch (Nederland)
12:30 – ±18:00u

Meer informatie

Ja, ik wil me aanmelden


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.