elkalubschlauchbeutella8web.jpg

TECHNISCH AANBOD 20/01/2020

LA8 H1 als ultieme kettingsmering

Dit is slechts 1 van de vele mogelijkheden van dit smeermiddel. LA8 H1 wordt sedert jaren ingezet aan offset persen van diverse fabrikanten. De kettingen van de uitlegsystemen krijgen het zwaar te verduren door snelheid, drogers, wasmiddelen, water.

Sommige van deze zwaar belaste machines draaien reeds 20 jaar met dezelfde kettingen. Dus langer dan vele machines kunnen meegaan. De LA8 H1 wordt hier automatisch gedoseerd, zodat het verbruik perfect onder controle blijft. Wat belangrijk is bij machines die 24 uur per dag produceren.

LA8 H1 wordt ook ingezet in de drank- en voedingsindustrie. Water en veelvuldig spoelen vormen dus geen probleem. Ook klanten waar geen H1 vereist is werken graag met dit smeermiddel vanwege de uitstekende smeereigenschappen en het is zuinig in verbruik.

LA8 H1 is geschikt voor de meeste automatische smeersystemen. Ook voor het type GreaseMaxx is dit mogelijk. Het is ook heel geschikt voor nokkensmering, schuiven, zware scharnieren, open tandwielen, ….

Om op moeilijk bereikbare plekken te smeren bieden we FLC8 H1 aan, dit is de sprayvorm van LA8 H1. Deze gaat nog sneller diep in de te smeren punten en kan hierbij dienen als eerste smering. Waarna er slechts zuinig nagesmeerd dient te worden.

Om vervuilde kettingen proper te maken hebben FLC 675 R+S. Dit als spray en in vloeibare vorm. Deze reiniger beschermt tevens uw ketting of mechanische onderdelen korte tijd tegen roest en vastlopen.

Indien u nadien terug met LA8 H1 of FLC8 H1 smeert bereikt u de beste resultaten.

www.elkalub-benelux.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.