12192013bwi058.jpg

TECHNISCH AANBOD 13/01/2020

Maak werkzaamheden aan machines veiliger

Waar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij begeleiden en ondersteunen. Onze complete Lockout/Tagout-oplossing omvat innovatieve hangsloten met uitgebreide sleutelplanning, specifieke vergrendelingssystemen, handige software en uitstekende services, waaronder de identificatie van energiecontrolepunten en het opstellen van procedures.

  • Innovatieve SafeKey-hangsloten: realiseer de veiligste Lockout/Tagout-procedures tijdens onderhoudswerkzaamheden. Met 100.000+ unieke sleutels kunnen de sloten grote, bedrijfsspecifieke sleutelhiërarchieën ondersteunen, waarbij geen twee sloten met dezelfde sleutel kunnen worden geopend.
  • Specifieke vergrendelingssystemen: ons uitgebreide assortiment systemen kan elke energiebron blokkeren om machines te neutraliseren en de veiligheid tijdens werkzaamheden te vergroten.
  • Handige proceduresoftware: voor het op een eenvoudige manier introduceren, goedkeuren of bewerken, op grote schaal uitrollen en communiceren van machinespecifieke Lockout/Tagout-procedures.
  • Uitstekende Lockout/Tagout-services: De ingenieurs van Brady helpen bij het identificeren van energiecontrolepunten ter plaatse en het schrijven van machinespecifieke lockout-procedures op basis van best practices.

Ontdek een complete Lockout/Tagout-oplossing met deskundig advies tijdens elke stap van het traject.


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.