pumpvalveacademie.jpg

NIEUWSLIJN 06/01/2020

KSB Belgium Pump and Valve Academie

Vanaf begin 2020 

De betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw productiemiddelen hangt in hoge mate af van de manier waarop men ermee omgaat.

Na het uitbrengen van “De 10 Pumpkillers” gaan we verder met één van de oorzaken die de levensduur van zowel pompen als ventielen sterk beinvloedt : KENNIS (of het gebrek aan)

Vanaf begin januari biedt KSB trainingen aan die gericht zijn op het onderhouden, installeren en selecteren van pompen en kleppen.

Het doel van deze opleidingen is om onze ervaringen en kennis te delen met onze klanten en zodoende standtijden te verbeteren (hogere MTTR), efficiëntere installaties te krijgen en vooral een inzicht te geven in de complete levensloop van uw equipment. De nadruk zal naast een gedegen theoretische achtergrond vooral de praktische kant belichten met workshops en hands-on cases.

De klassen staan open voor alle klanten en scholen en vinden plaats in het servicecentrum van KSB SupremeServ in Sint-Gillis-Waas of Waver. (Desgewenst zullen we deze ook op locatie organiseren.)

Meer informatie of suggesties via e-mail op infoBE@ksb.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.