mmlindeheftruckreeks.jpg

TECHNISCH AANBOD 13/12/2019

Heftruckreeks met 100% connectiviteit

Linde Material Handling heeft een nieuwe generatie IC-heftrucks met contragewicht toegevoegd aan zijn portfolio. Het beschikt daarmee volgens het bedrijf over “een intralogistiek ‘Zwitsers zakmes’ voor de toekomst”. De hydrostatische 1202-heftrucks met een draagvermogen van 2,0 tot 3,5 ton tillen de interactie tussen mens en machine naar een hoger niveau en introduceren nieuwe maatstaven in beschikbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid. Tegelijkertijd zijn de volledig connectieve heftrucks uitgerust voor alle denkbare toepassingen in de Industrie 4.0.

De compleet nieuw ontworpen heftruckgeneratie is het resultaat van een uitgebreide enquête, uitgevoerd bij bijna duizend heftruckchauffeurs en wagenparkbeheerders uit 26 landen. Bij het beoordelen van voertuigen tijdens uitgebreide truckclinics uitten zij hun wensen, gaande van stapsgewijs ontwerp tot gemakkelijke toegankelijkheid voor onderhoud.

Een belangrijk innovatief kenmerk is dat de 1202-heftrucks standaard volledig connectief zijn: met inachtneming van de strengste beveiligingsnormen worden belangrijke voertuiggegevens verzonden naar een centrale cloudserver in West-Europa, toegankelijk voor zowel klanten als verkooppartners. Bovendien kunnen de gegevens ook worden ontvangen en verwerkt.

www.motrac.be/nl-be/linde


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.