safekeycarrierapp04.jpg

TECHNISCH AANBOD 02/12/2019

Waar wilt u naartoe met uw Lockout-programma?

Waar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij begeleiden en ondersteunen. Onze complete Lockout/Tagout-oplossing omvat innovatieve hangsloten met uitgebreide sleutelplanning, specifieke vergrendelingssystemen, handige software en uitstekende services, waaronder de identificatie van energiecontrolepunten en het opstellen van procedures.

  • Innovatieve SafeKey-hangsloten: realiseer de veiligste Lockout/Tagout-procedures tijdens onderhoudswerkzaamheden. Met 100.000+ unieke sleutels kunnen de sloten grote, bedrijfsspecifieke sleutelhiërarchieën ondersteunen, waarbij geen twee sloten met dezelfde sleutel kunnen worden geopend.
  • Specifieke vergrendelingssystemen: ons uitgebreide assortiment systemen kan elke energiebron blokkeren om machines te neutraliseren en de veiligheid tijdens werkzaamheden te vergroten.
  • Handige proceduresoftware: voor het op een eenvoudige manier introduceren, goedkeuren of bewerken, op grote schaal uitrollen en communiceren van machinespecifieke Lockout/Tagout-procedures.
  • Uitstekende Lockout/Tagout-services: De ingenieurs van Brady helpen bij het identificeren van energiecontrolepunten ter plaatse en het schrijven van machinespecifieke lockout-procedures op basis van best practices.

Ontdek ons volledige gamma sloten, systemen en accessoires voor Lockout/Tagout.


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.