mm3mmobieleopleidingsunit.jpg

NIEUWSLIJN 21/11/2019

Mobiele opleidingsunit voor besloten ruimtes

De opleiding komt naar de klant: met de nieuwe mobiele opleidingsmodule van 3M kunnen opleidingen en cursussen voor het betreden van en werken en redden in besloten ruimtes nu nog flexibeler worden uitgevoerd. Opleidingen kunnen bijna overal gegeven worden.

Regelmatige opleidingen zijn onmisbaar om ervoor te zorgen dat in besloten ruimtes alle bewegingen automatisch worden uitgevoerd. Volgens de wet is het verplicht om medewerkers een opleiding te laten volgen. Daar is echter heel wat organisatie, tijd en verplaatsingen voor nodig. Naast het omvangrijke cursusaanbod in het opleidingscentrum in Zwijndrecht biedt 3M ook decentrale opleidingen aan – direct bij het bedrijf zelf. Naast de Mobile Training Unit (MTU) is er nu ook ‘MTU light’, een nieuwe speciale trailer voor een breed scala aan opleidingen.

De MTU light is speciaal in het leven geroepen voor opleidingen in werk- en reddingssituaties in besloten ruimtes. Gecertificeerde trainers komen rechtstreeks met de unit naar de locatie van de opleiding. De trailer is volledig uitgerust om verschillende opleidingsniveaus en bijscholingen professioneel uit te voeren. De speciale module biedt tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld om de toegang van bovenaf of langs de zijkant en reddingen te oefenen. Door de videobewaking binnenin de trailer houdt de trainer altijd een oogje in het zeil, wat ook ideaal is om de prestaties later in detail te bespreken.

www.3mbelgie.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.