ideosapseminar.jpg

NIEUWSLIJN 12/11/2019

SAP Experts over Planning en Mobility

Binnen 5 jaar moeten bedrijven keuzes maken m.b.t. hun SAP landschap. Overgaan naar S/4HANA? Gebruik maken van de model company? Processen harmoniseren? En wat te doen met de service- en onderhoudsprocessen?

Momenteel zijn er veel verschillende SAP oplossingen op het gebied van Planning en Mobility. Denk aan SAP FSM, SAP Asset Manager en SAP MRS. Welke keuze maakt u? Wanneer gebruikt u welke oplossing? Veel vragen!

Ideo organiseert een event om samen met SAP meer duidelijkheid te scheppen. We doen dit door kennis en ervaring te delen. Experts van SAP vertellen over de kracht en de visie van verschillende SAP producten. Ideo geeft daarnaast een helikopterview om de juiste keuze te maken. Er zijn veel momenten ingebouwd voor interactie zodat er ook geleerd kan worden van mededeelnemers.

Voor wie?

Manager onderhoud, Service Manager, Management IT manager, Project manager, Reliability engineer, Maintenance engineer, Automation engineer en Planner.

Wat haalt u dit event?

U bent op zoek naar een uniforme manier van werken, waarbij u de IT tools gebruikt die passen bij uw proces. U denkt dat de best practices in de wereld ook voor u kunnen passen. Daarom gelooft u ook in een basis van standaard tooling welke aangepast kan worden aan uw eisen. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden en tijdens deze sessie krijgt u een beter beeld van wat voor uw bedrijf het beste is.

Programma

12:00: Inloop met lunch

12:45: Opening en introductie

  • SAP Expert – SAP Asset Manager
  • SAP Expert – SAP FSM
  • SAP Expert – SAP MRS
  • Bullseye
  • Helikopterview, naar links of rechts?
  • Roundtable

17:15: Afsluiting en netwerkborrel

Meer informatie en aanmelden


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.