mmjohncraneservicecentrumantwerpen.jpg

NIEUWSLIJN 18/11/2019

Antwerps servicecentrum voor John Crane

John Crane, specialist in roterende uitrustingsoplossingen, die speciale technologieën en diensten levert aan de procesindustrie, heeft een vestiging in Antwerpen geopend.

Met het servicecentrum – dat zich bevindt in de nabijheid van de haven van Antwerpen – kan het bedrijf extra mogelijkheden bieden voor de toenemende klantbehoeften, waaronder aftermarket-ondersteuning, snelle turnaround-service en vermindering van stilstand. De faciliteit in Antwerpen versterkt het lokale service- en ondersteuningsnetwerk van John Crane voor OEM- en eindgebruikerklanten die olie- en gasindustrie, energieopwekking, chemische, farmaceutische productie en algemene industriemarkten bedienen.

“Het opzetten van een faciliteit in Antwerpen is een bewijs van onze inzet om service en ondersteuning van wereldklasse te leveren aan onze klanten,” aldus Ruben Alvarez, executive vice president, sales and aftermarket. “Met de strategische nabijheid van de haven van Antwerpen, stelt deze nieuwe faciliteit ons in staat effectieve en efficiënte activiteiten te leveren voor onze klanten door de vermindering van uitvalkosten en service-reparaties voor mechanische afdichtingen, afdichtingssystemen, koppelingen en filtratiesystemen. Dit servicecentrum stelt ons ook in staat om een langetermijnvisie te ondersteunen door te investeren in lokale infrastructuur en ons talent verder te ontwikkelen.”

www.johncrane.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.