93298949bemasoproep.jpg

NIEUWSLIJN 04/11/2019

Oproep voor presentaties, workshops en hackathons voor Asset Performance 4.0

Na het organiseren van de conferentie Euromaintenance 4.0, heeft Bemas besloten om Asset Performance 4.0 te starten, een Europese conferentie en beurs over digitale transformatie op het gebied van operations, maintenance en assetmanagement.

De Asset Performance 4.0 conferentie en beurs biedt een kans om te leren hoe nieuwe 4.0-technologieën en fundamenten in operations, maintenance en assetmanagement elkaar versterken om een hogere betrouwbaarheid van de apparatuur en hogere kostenprestaties te bereiken in de asset-intensieve industrieën.

Bemas zoekt geïnteresseerden om een 40 minuten durende presentatie te geven over innovatieve digitale toepassingen en projecten. Hij of zij kan de resultaten en ervaringen delen met 4.0-oplossingen die momenteel worden geïmplementeerd in (proef)sites.

Wie zijn kennis nog meer wil delen, kan er ook voor kiezen om een workshop te organiseren. Het doel is om de deelnemers concreet te laten zien hoe ze met een bepaalde techniek, tool of digitale toepassing op het gebied van maintenance & assetmanagement kunnen werken. Men leert de deelnemers hoe ze met disruptieve technologieën of oplossingen kunnen werken en hoe ze kennis kunnen maken met nieuwe oplossingen die hen kunnen helpen om de assetperformance te verhogen.

Wie op zoek is naar een oplossing voor een specifiek probleem, kan zijn idee voor een hackathonuitdaging indienen. In een hackathon introduceert een asset-owner een probleem in operations of maintenance bij een panel van experts, die met behulp van predictive analytics, AI en IoT een oplossing zullen vinden.

Asset Performance 4.0 conferentie en beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 juni 2020 in Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen.

Voor meer info zie onderstaande URL.

web.cvent.com/event/4c9dcdc6-0340-45cc-9a1b-176d8295c509/summary


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.