mmhdpartscentergroei.jpg

NIEUWSLIJN 23/10/2019

HD PartsCenter wordt ‘het grootste grossiersnetwerk van de Benelux’

Het in 2014 door Intertruck opgerichte HD PartsCenter heeft tien zelfstandige grossiers in Nederland en België toegevoegd. Daarmee is, volgens het bedrijf zelf, HD PartsCenter in zijn branche het grootste grossiersnetwerk van de Benelux.

Intertruck heeft HD PartsCenter in het leven geroepen om professionals binnen de branche met elkaar te verbinden. “Grote spelers in de markt als Avim-TMO, FTTP, GTO, JB Remservice, Jonk Parts, Rekos en Van der Burg Parts maken al deel uit van het netwerk”, vertelt Erik Nobel, salesdirector Intertruck Benelux bv. “Met deze partners hebben wij al jarenlang een intensieve relatie en wij zijn dan ook blij dat zij met ons de relatie voortzetten.”

De onderdelendistributeur houdt de veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten.

“Wij hebben gekeken naar individuele zelfstandige grossiers die met het bestaande netwerk de krachten willen bundelen met het oog op efficiëntie. Denk hierbij aan het samenvoegen van inkoopvolumes en het delen van kennis en diensten. Daar voegen wij marketingsupport en innovatieve digitale systemen aan toe, waardoor elke regionale speler zich kan concentreren op zijn corebusiness. Door de overkoepelende inspanningen op het gebied van IT en communicatie zal de individuele grossier een stevigere positie in de markt innemen”, aldus Marcel van Eeuwen, CEO Intertruck Benelux bv.

hdpartscenter.com/nl


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.