weldingweekmmwk41.jpg

NIEUWSLIJN 09/10/2019

Beleef de nieuwste lastechnologie tijdens Welding Week

Lassen is nog steeds een ambacht, maar de technologie staat niet stil. Het grootste lasevent van de Benelux, Welding Week, brengt deze technologieën samen in het vernieuwde Antwerp Expo op 19, 20 en 21 november. Bezoekers zullen kunnen voelen, ruiken en proeven van de nieuwste verbindingstechnieken.

Vier jaar, zo lang is het al weer geleden dat Welding Week plaatsvond. Sindsdien heeft de automatisering zich nog verdergezet. Robots en cobots zijn ondertussen niet meer weg te denken in de industrie. Lassen blijft een knelpuntberoep, de robots worden daarom ingezet voor het repetitieve werk zodat lassers zich kunnen focussen op de complexere las.

Hoofdrol voor lassers

Echter, Welding Week is er voor de lassers zelf. Het zijn stuk voor stuk kunstenaars, ze moeten trots zijn op wat ze allemaal creëren. Op de Wall of flame kunnen ze zich eens volledig laten gaan en hun persoonlijke lashandtekening achterlaten. Ze kunnen zich ook meten met hun collega’s tijdens het kampioenschap van de lage landen in virtueel lassen. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat nieuwe lassers eerst virtueel kennis maken met een lastoorts. Zo gaat er geen kostbaar materiaal verloren.

BIL/NIL Lassymposium

Het lassen staat niet stil. Het is dus meer dan ooit nodig om up-to-date te blijven. Dit kan tijdens het BIL/NIL Lassymposium. Tijdens dit geïntegreerde event, kan u 3 halve dagen op de hoogte blijven over: automatisering, inspectie & monitoring en schadegevallen.

Samengevat, drie dagen vol: nieuwigheden, beleving, kennis en collega’s.

U bent overdag drukbezet? Geen probleem, op woensdag 20 november is Welding Week geopend tot 20u met aansluitend een netwerkreceptie.

Tot op Welding Week!

https://www.easyfairs.com/nl/welding-week-2019/welding-week-2019/?actioncode=1504


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.