metamorphoses2019.jpg

NIEUWSLIJN 07/10/2019

We are the future – Métamorphoses, de beurs die uitkijkt naar overmorgen

Met haar 600 bezoekers en 50 exposanten in 2017 ondergaat deze etalage van innoverende materialen en procedés een ware gedaanteverwisseling: de tweede editie staat volledig in het teken van overmorgen! Afspraak op dinsdag 5 november 2019 in WEX te Marche-en-Famenne. KMO’s, competentiecentra, universiteiten en start-ups krijgen op die dag de gelegenheid om hun deskundigheid en knowhow aan professionals te tonen en te laten ontdekken.

Meer dan 70 ondernemingen uit kernsectoren als de chemie, de kunststofverwerking, de luchtvaartindustrie, de textielindustrie, de robotica, AI… zullen aanwezig zijn. Om er maar enkele te noemen: AGS Glass Europe, Safran Aero Boosters, Astra Services, Leyskens, Materia Nova, Réseau LIEU, Serviplast, Sirris en GreenWin.

Naast contacten met Belgische en buitenlandse ondernemingen kunnen exposanten en bezoekers ook deelnemen aan geplande individuele ontmoetingen van 30 minuten, dankzij het platform EEN (Entreprise Europe Network). In enn uitgebreid thematisch conferentieprogramma (nog in opmaak) komen onderwerpen als ecologisch ontwerp, recycleerbaarheid, inspirerende ondernemingen en inspirerend leiderschap, aan bod... De “Espace Découvertes” trekt de parallel tussen theorie en praktijk via enkele objecten uit de toekomst.

Geïnspireerd? Overmorgen, dat is 5 november 2019 in WEX.

www.salon-metamorphoses.be

Praktische info

Wanneer: 10u.00 tot 18u.00 (18u.30 tot 21u.30 voor de afsluitende conferentie)

Gratis toegang voor bezoekers via verplichte online-inschrijving via http://www.salon-metamorphoses.be/jeminscris

Website: http://www.salon-metamorphoses.be

E-mailadres: metamorphoses@wex.be

Tel.: +32 (0) 84/340.800