weldademodagen2_1.jpg

NIEUWSLIJN 02/10/2019

Ontdek de nieuwste digitale lastoestellen tijdens de Welda Demodagen

Digitale stroombronnen zijn de toekomst van het lassen omdat ze garant staan voor het verbeteren van de procesbeheersing. Met de lancering van de eerste volledig digitale lastoestellen bewijzen Weco en Kemppi dat ze continu investeren in de nieuwste technologieën. De nieuwste functies van de Weco Power Pulse 505d Full Digital en het eenvoudige parametrische Quick Setting menu zorgen voor perfecte resultaten in elke bedrijfstoestand. De Kemppi X8 MIG Welder is een multiproces-lastoestel. Elk aspect van de stroombron, draadaanvoerunit, laspistolen, gebruikersinterface en andere onderdelen, is ontwikkeld op basis van wat gebruikers echt nodig hebben. Beide toestellen hebben een uiterst nauwkeurige boogregeling, een hoge lasstroom en zijn voorzien van de meest geavanceerde programma’s.

Welda Machinery
WM is exclusief invoerder en verdeler van allerlei soorten conventionele, CNC-gestuurde en op maat gemaakte metaalbewerkingsmachines. Met onze meer dan 6000m² grote showroom hebben wij een groot aantal machines op stock om direct te demonstreren of te leveren.

Demodagen 2019
Onze jaarlijkse Demodagen vinden plaats op 17 en 18 oktober 2019 te Gent. Tussen 14u en 22u kunnen geïnteresseerden uit de las- en metaalindustrie langskomen om een groot deel van ons gamma in actie te zien of zelf uit te proberen. Bovendien geven onze leveranciers en experts graag een woordje uitleg.

Bekijk het programma op: www.welda.be/demodagen19


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.