fuelingfuture2web.jpg

NIEUWSLIJN 25/09/2019

“Waterstof, de brandstof van de toekomst ?!”

Dinsdag 1 oktober start het waterstof seminarie van het najaar: Fueling the Future Summit. Wij geven alvast een aantal redenen om deelname aan het seminarie zeker zullen rechtvaardigen.

Sterke inhoud

Met sprekers van toonaangevende Europese bedrijven zal de inhoud niet teleurstellen. We bespreken de Europese ambitie, die wellicht nog ambitieuzer zal zijn dan eerder aangekondigd, het belang van een gezamenlijke aanpak en de kansen en uitdagingen van waterstof. Natuurlijk komen ook de laatste ontwikkelingen aan bod, evenals de benodigdheden om op te schalen en vraag en aanbod bij elkaar te brengen, we gaan ook in gesprek of de mobiliteit sector zou kunnen dienen als de katalysator van de transitie

Vooraanstaande sprekers

De inhoud wordt gebracht door topsprekers. U hoort onder andere:

  • Tudor Constantinescu, Principal Advisor of the Director General Energy European Commission Didier Stevens, Senior Manager European and Government Affairs Toyota Motor Europe and Member of the Board of Hydrogen Europe
  • Roger Hertzenberg, CEO Hydrogen UNO-X
  • Pierre Etienne Franc, Vice President Air Liquide, managing the Hydrogen Energy World Business Unit
  • Caroline Hillegeer, EVP of the Hydrogen Business Unit ENGIE
  • Marco Waas, Director RD&I and Technology Nouryon
  • Ruud Bouwman, Senior Technologist VDL ETS
  • Geert Van Hecke, Hydrogen Expert Public Transport Van Hool

Hoogstaand netwerk

Ruim 100 deelnemers, voornamelijk eindbeslissers, hebben zich al ingeschreven. Deelnemers afkomstig uit Europa. Tijdens de seminatie zijn twee uitgebreide netwerkmomenten ingepland. Perfect om nieuwe contacten te leggen en oude te verdiepen.

Kortom een dag waar u bij wilt zijn!

Op www.fuelingthefuturesummit.com vindt u het programma en kunt u een plaats reserveren. Lezers van Maintenance vullen op het online inschrijfformulier de promotiecode FFS50 in voor een reductie op de inschrijvingskosten van 50 euro.