afbeeldingweldamaintenance.jpg

NIEUWSLIJN 23/09/2019

Demodagen bij Welda

Op 17 en 18 oktober, van 14 tot 22 uur, vinden in Gent de demodagen van Welda plaats. Bezoekers krijgen dan acht uur non-stop demonstraties van de nieuwste digitale lastoestellen, machines, tools,… te zien. U kan er nieuwe producten en technologieën leren kennen en een groot gamma van de toestellen uitproberen om de meerwaarde voor uw werkzaamheden te ontdekken.

Sinds kort biedt Welda, in samenwerking met het VCL, praktijkgerichte lasopleidingen op maat aan en is het mogelijk lascertificaten te behalen in het Welda-lasopleidingscentrum. Tijdens de demodagen zullen er in de Welda Academy effectief opleidingen gegeven worden.

Welda Machinery is exclusief invoerder en verdeler van conventionele, CNC-gestuurde of op maat gemaakte metaalbewerkingsmachines om te plooien, knippen, walsen, zagen, boren, ponsen, buigen, ... Het bedrijf is ook zeer ervaren in het creëren van geïntegreerde totaaloplossingen.

Benieuwd hoe de metaalbewerkingstoekomst eruitziet? Ga dan zeker een kijkje nemen met een hapje en een drankje”, laat Welda weten.

www.welda.be/demodagen19


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.