equipautoweb.jpg

NIEUWSLIJN 11/09/2019

EQUIP AUTO: vandaag herstellen, de toekomst voorbereiden

Het grote evenement voor de after-sales en diensten voor voertuigen, EQUIP AUTO zal van 15 tot 19 oktober 2019 plaatsvinden, in Paris Expo Porte de Versailles. Trouw aan haar rol van observatorium 360° van de uitdagingen van de sector, zal de vakbeurs een compleet gamma presenteren dankzij haar 1200 exposanten en vertegenwoordigde merken en de vele conferenties en animaties.

De vakbeurs zal het accent leggen op de leidende thema’s zoals daar zijn de nieuwe motorisatie (waaronder elektrificatie, maar ook de GPL, de GNV en de E85) en hun impact op de after-sales sector; het  elektrisch onderhoud (digitale garage, reparatie hulpsystemen voor het rijden) ; het pneumatisch ecosysteem.

Te noteren valt dat de after-sales Zwaargewichten ook in de schijnwerpers wordt geplaatst dit jaar (« full service »contracten,  actieve ontvangst, voorspellend onderhoud).

Deze elementen zullen op de voorgrond komen middels demonstraties op de exposantenstanden of op de specifieke sectoranimaties. De beurs heeft ook een rijk programma voorzien van conferenties en ronde tafels die de experts en gebruikers samen zullen brengen gedurende de hele week. Andere themas zoals de smeermiddelen, de wasstraat of de circulaire economie (herbruikbare wisselstukken) zullen ook worden aangesneden tijdens de beurs.

EQUIP AUTO positioneert zich eveneens als een echte versneller van de diensten aan jonge, innovatieve firma’s uit de industrie met een derde editie van de startup ruimte. Ontdek de toekomstige bedrijfsparels, de Franse en buitenlandse startups die een revolutie zullen ontketenen in de onderhoudssector van voertuigen.

EQUIP AUTO organiseert uiteraard ook haar onmisbare grote afspraken, zoals « Les Grands Prix Internationaux de l’Innovation Automobile », die tot uiting komen rond 7 categorieën waarin voor elke categorie  een Gouden Trofee wordt uitgereikt door een jury van 48 journalisten uit 10 landen. Een specifiek bezoekparcours zal u de kans geven de genomineerde innovaties te ontdekken.

Uw gratis badge : https://badge.equipauto.com/accueil.htm?super_code=PGDEABEL

Om meer informatie te vinden en uw bezoekersbadge aan te vragen, surf naar: www.equipauto.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.