mmatlascopcoroadshow.jpg

NIEUWSLIJN 21/08/2019

Roadshow over intelligent genetwerkte assemblage

Atlas Copco Tools organiseert dit najaar een roadshow. Op achttien locaties in Nederland, België en de Duitstalige landen kunnen bezoekers in september zelf zien welke economische mogelijkheden vanuit de bestaande productiegegevens vaak onbenut blijven.

“Smart Connected Assembly – Powered by Data” beschrijft datagestuurde, intelligente netwerkassemblage. Het gaat op dynamische wijze in op de uitdaging hoe productiebedrijven de gegevens die bij hun productie worden gegenereerd optimaal kunnen gebruiken en er voordeel uit kunnen halen. Vaak beschikken ze niet over de operationele analysefuncties om de vastgelegde gegevens op een waarde toevoegende manier in hun operationele processen te integreren.

Vorig jaar verwelkomde Atlas Copco meer dan 7.000 bezoekers op zijn eerste grote reeks industrie 4.0-evenementen. Dat succes was een stimulans voor de zusterbedrijven Atlas Copco Tools en Atlas Copco Industrial Assembly Solutions (IAS). Voor hun nieuwe roadshow in september werd het concept voort verfijnd. Terwijl in 2017/18 de nadruk meer lag op de intrede in de industrie 4.0 en gereedschappen die de overeenkomstige gegevens kunnen leveren, zal de voortzetting van de roadshow in 2019 gericht zijn op het gebruik van deze gegevens met holistische digitale benaderingen. Virtuele en augmented reality en multimediaoplossingen visualiseren een intelligente fabriek in de nieuwe showtruck. Met modernste technologie worden de deelnemers naar die Smart Factory overgeplaatst.

www.atlascopco.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.