focant.jpg

NIEUWSLIJN 06/02/2018

ICT-dienstverlener Systemat overgenomen door SPIE

SPIE heeft een akkoord ondertekend om de groep Systemat over te nemen in België. Dankzij deze overname kan het bedrijf zich profileren als provider van diensten in de Belgische ICT. De groep Systemat, opgericht in 1981 en actief in België en Luxemburg, is een globale ICT- dienstverlener die oplossingen aanbiedt voor het beheer van de uitrusting, de software en de tools van informatie- en communicatiesystemen. Het bedrijf stelt 150 personen tewerk en voorziet een omzet van om en bij de 70 miljoen euro voor het lopende boekjaar. Met de overname van Systemat verwerft SPIE Belgium vaste voet in de ICT-sector en zal het haar klanten nu ook een nieuw gamma van ICT-diensten kunnen voorstellen.

Pierre Focant, algemeen directeur van Systemat (foto): “We hebben in SPIE Belgium de ideale partij gevonden om ons over te nemen. We zien deze nieuwe stap als een logische ontwikkeling van onze beroepsactiviteiten. Omdat we dezelfde visie delen, zal Systemat in deze context haar ontwikkeling kunnen verderzetten”.

De finale voltooiing van deze overname blijft onderhevig aan de goedkeuring van de bevoegde mededingingsautoriteiten. << (Guy Leysen) (foto: Systemat)

www.spie.com


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Maintenance Magazine per post ontvangen en online lezen
Registreer