mmigusdrylinw.jpg

TECHNISCH AANBOD 17/07/2019

Bekledingen slim vervangen

De motion plastics specialist igus vertrouwt op bekledingen gemaakt van high-performance polymeren om te waarborgen dat zijn lineaire geleidingen stil en nauwkeurig glijden. Om het vervangen ervan nog gemakkelijker te maken, in extreme situaties, heeft het bedrijf een vervangend lager ontwikkeld. Het lager ontgrendelen, de kleding eruit duwen en die vervangen. Dat is het principe van het drylin W Exchange-lager. Met het gratis montagegereedschap, kunnen de bekledingen in enkele seconden worden vervangen op de lineaire rail. Het onderhoudsbedrijf kan zo tijd en geld besparen.

Het lager, de lineaire geleiding of lineaire as kan weer in gebruik worden genomen en is dus weer ‘productief’ binnen enkele seconden. Een praktisch, gratis gereedschap maakt een veilige installatie in een mum van tijd mogelijk.

Met een eenvoudige schroevendraaier kan de zijafdichting van de lineaire slede gemakkelijk worden losgemaakt en verwijderd. Met het gratis meegeleverde gereedschap, dat de gebruiker ook zelf 3D kan printen, wordt de bekleding uit de slede geduwd en direct van de rail verwijderd.

www.igus.be/?c=be&L=nl


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.