mm3mlasmasker.jpg

TECHNISCH AANBOD 26/06/2019

Lasmasker met variabele kleurwissel

Met de vijfde generatie van het automatische lasmasker stelt 3M talrijke innovaties voor. Door individueel aanpasbare functies maakt het nieuwe 3M Speedglas Automatische Lasmasker G5-01 zware lasactiviteiten binnen niet alleen veiliger, maar ook efficiënter. Het masker is verkrijgbaar met de lasfiltervariant G5-01VC, die is uitgerust met de Variable Color Technology voor een eenvoudige kleurwissel tijdens het lassen, alsook met de variant G5-01TW voor puntlassen.

Het 3M Speedglas Automatische Lasmasker G5-01 is speciaal bestemd voor zware lasactiviteiten in bijzonder veeleisende omstandigheden, zoals de productie van grote machines, voertuigen of bouwelementen. Daarbij wordt de werkomgeving gekenmerkt door hitte, straling (uv-/infraroodstraling en zichtbare straling), wegspringende vonken, een beperkt zicht en snel rondvliegende partikels. De beide lasfilteruitvoeringen zijn geschikt voor zelfs de strengste vereisten bij indoorgebruik.

De 3M Speedglas Variable Color Technology (VC) is een première. De technologie biedt de mogelijkheid om, binnen het donkerniveau, te kiezen tussen een natuurlijke tint, een koude tint of een warme tint. Op die manier bepaalt men zelf welke kleurschakering het contrasterende zicht op de lasactiviteit biedt, waardoor de lasnaden en lasbogen beter zichtbaar worden. Bovendien zijn ook de omtreklijnen duidelijker herkenbaar, wat de laskwaliteit ten goede komt.

www.3mbelgie.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.