emohannover2019.jpg

NIEUWSLIJN 01/07/2019

EMO Hannover 2019: een blik vooruit

181 768 m². Dit is de oppervlakte van de grootste internationale vakbeurs voor metaalbewerking ter wereld. De 22ste editie van EMO Hannover zal doorgaan van 16 t.e.m. 21 september. De beurs vindt plaats in Duitsland, de op twee na grootste markt voor gereedschapsmachines wereldwijd.

“Zonder twijfel is EMO Hannover het innovatieplatform voor machines, oplossingen en diensten in de metaalbewerking”, benadrukt Christoph Miller, hoofd van de afdeling beurzen bij VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken), de organisator van EMO. Begin-mei hadden zo’n 2030 exposanten uit 47 landen zich al aangemeld, waaronder marktleiders zoals DMG Mori, Mazak, Siemens en vele anderen.

Slimme technologieën voor de intelligente fabriek

Onder het motto smart technologies driving tomorrow’s production spreekt EMO Hannover één van de grootste uitdagingen voor de industrie aan. “Beslissend voor de intelligente fabriek, zijn de omvattende verbindingen binnen netwerken van mensen, installaties en bedrijfsprocessen doorheen de hele waardeketen”, legt Miller uit. Slimme technologieën vormen de sleutel tot een hogere productiviteit, een betere kwaliteit en meer flexibiliteit.

IoT in productie

EMO Hannover pakt uit met haar nieuwe expositiezone IoT in production. Dit platform voor netwerken in productie biedt een compleet overzicht van gegevensbeveiliging en -analyse, procesbewaking, voorspellend onderhoud, kunstmatige intelligentie en beheer van Big Data. IoT in de productie is één van de kernthema’s van EMO Hannover 2019.

Praktisch

Met de code “wepca registreert u uw gratis toegangskaart op de EMO-website. Hierna ontvangt u uw kaart automatisch in uw mailbox. Op 17 september organiseert onze partner Tradefairs een ééndaagse chartervlucht naar Hannover. Voor reservaties en informatie, surft u naar www.tradefairs.be/emo-hannover-2019.


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.