mmbemasassetperformancesymposium.jpg

NIEUWSLIJN 07/06/2019

Asset Performance Symposium & Awards

Op donderdag 20 juni heet BEMAS vzw u van harte welkom in Docks Dome Brussel voor een inspirerende namiddag rond maintenance en assetmanagement. Negen bedrijven stellen zichzelf en hun recente verbeteringen, digitalisaties en verwezenlijkingen van hun team voor. ’s Avonds trakteren we u op een boeiende keynote van futurist Patrick Dixon en worden in elke categorie de winnaars bekroond, gevolgd door een walkingdinner.

Tijdens dit niet te missen event ontdekt u nieuwe evoluties in maintenance en assetmanagement, en ziet hoe teamspirit een bedrijf kan vooruithelpen. Het is meteen ook een ideale gelegenheid om andere maintenance- en assetmanagementprofessionals te leren kennen.

We stellen al graag even de finalisten voor. Zij komen ook elk spreken tijdens het Symposium in de namiddag.

Best Improvement in Maintenance & Asset Management

Aquafin: Life cycle planning en assetplanning op lange termijn

Aquafin wil de betrouwbaarheid van zijn pompstations, zuiveringsinstallaties en netwerk via risicogebaseerd onderhoud verbeteren, en tegelijkertijd een langetermijnplan voor renovaties en vervangingen van betrokken assets in werking doen treden.

Arlanxeo: Onvoorziene falingen voorkomen dankzij de Motion Amplification camera

De belangrijkste driver achter dit project is de betrouwbaarheid van extruders in de finishing-afdeling. Dankzij een combinatie van Root Cause Analysis en de Motion Amplification Camera kan Arlanxeo nu graven naar de echte oorzaak van onvoorziene falingen.

NLMK: Hoe een betrouwbaarheidsvisie implementeren in het bedrijf

Met dit project wil NLMK de vicieuze cirkel van snel repareren als iets kapot gaat doorbreken, en de echte oorzaak van de problemen aanpakken. Zo kunnen ze downtime verminderen en het working ratio opdrijven.

Asset Performance 4.0

ArcelorMittal: Re-engineered condition monitoring voor de warmwalsinstallatie

Elk extra uur productie betekent extra output voor de warmwalsinstallatie. Daarom focust ArcelorMittal in dit project op het verhogen van de betrouwbaarheid voor ’s werelds meest innovatieve warmwals.

Infrabel: Digitalisatie van de veiligheid voor onderhoud aan de sporen

Voor de start van dit project werden de sporen veiliggesteld voor onderhoud door alles op papier te zetten. Met Prodigis wil Infrabel zijn manier van werken sterk digitaliseren.

SPG Dry Cooling: Remote Performance Management voor Air Cooled Condensers

De performantie van ACC’s (een belangrijk deel van de stoomcyclus) verbeteren en digital condition monitoring gebruiken, zorgt voor SPG voor substantiële verbeteringen in de algemene efficiëntie en betrouwbaarheid.

Technical Team of the Year

Fluvius: De successen van het technisch team Telecom

Fluvius is trots op zijn technische team omdat ze allemaal samenwerken en voor elkaar een stapje verdergaan. De teamspirit is hoog: als iemand hulp nodig heeft, dan draagt elk teamlid zijn steentje bij. Samen zijn ze trots dat ze werken voor het derde grootste telecom-netwerk in Vlaanderen.

Imec: Het change-traject van het maintenance team

Het maintenance team zijn er onlangs in geslaagd om nieuwe systemen te implementeren in zijn dagelijkse onderhoudswerk. Het heeft ook net zijn in-house trainingen op punt gesteld, wat de technici zeker appreciëren. En: het staat open voor veranderingen. Het resultaat? De teamspirit was nog nooit zo hoog, het team werkt efficiënter en is erg gemotiveerd.

Bionerga: Naar een gecentraliseerde onderhoudsdienst

De verschillende onderhoudsteams van Bionerga fuseerden vorig jaar tot één dienst. Een betere organisatie, planning en werkvoorbereiding waren de speerpunten. Ze leggen u graag uit hoe ze dit veranderingstraject zo succesvol hebben afgelegd.

assetperformance.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.