mmtmspolytek.jpg

NIEUWSLIJN 03/06/2019

Samenwerking tussen TMS en Polytek

TMS heeft een samenwerkingsakkoord met Polytek, een jong engineering bureau dat gebruik maakt van innovatieve technologieën om zo de efficiëntie van een project te verhogen.

Technologieën als 3D en virtual/augmented reality zijn zowat een handelsmerk voor Polytek. Wanneer er geen bestaande of up-to-dateplannen bestaan van een installatie, kan Polytek die snel en nauwkeurig opmeten met een 3D-scanner, en er nadien een 3D-model van maken. In dat 3D-model kunnen dan de wijzigingen of toevoegingen accuraat ingetekend worden, en kan men zelfs met behulp van een VR-bril door de installatie lopen. Op die manier worden mogelijke conflicten in de ontwerpfase ontdekt, met een enorme tijdswinst en dus ook kostenbesparing in de uitvoeringsfase.

Polytek staat in voor 3D-laserscanning, mechanical & piping engineering, civil & structural engineering en constructionmanagement.

Door deze nieuwe samenwerking kan het op innovatie inzettende TMS Industrial Services projecten efficiënter, sneller en kostenbesparend uitvoeren.

www.tmsindustrialservices.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.